
Ο CEO της Ατλέτικο αποκάλυψε ότι οι Μαδριλένοι θα υποβάλλουν καταγγελία στη FIFA για την Μπαρτσελόνα και την υπόθεση με τον Χούλιαν Άλβαρες.
Χθες το βράδυ μετά τον αγώνα της Αργεντινής με την Αυστρία για το Μουντιάλ 2026, ο Χούλιαν Άλβαρες ανακοίνωσε δημόσια την επιθυμία του να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης για να κυνηγήσει το όνειρό του να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα.
Αυτό δεν έγινε δεκτό με ικανοποίηση από την Ατλέτικο, η οποία αναμένεται να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να μην υπάρξει συνέχεια στο θέμα, σύμφωνα με όσα ανέφερε το CEO της ομάδας, Χιλ Μαρίν σε δηλώσεις που παραχώρησε.
Διαβάστε επίσης: Αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Πάρτεϊ ο Σπενς (vid)
🚨🔴⚪️ OFFICIAL: Atlético Madrid to file complaint against Barcelona to FIFA for Julián Álvarez deal.
Club CEO Gil Marin: “Our responsibility is to defend the interests of Atlético and that is why we are going to file a complaint with FIFA against Barcelona for negotiating with… pic.twitter.com/YqwKaPKiiJ
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 23, 2026
«Ευθύνη μας είναι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Ατλέτικο και γι’ αυτό θα υποβάλουμε καταγγελία στη FIFA εναντίον της Μπαρτσελόνα, επειδή διαπραγματεύτηκε με παίκτη που είχε ενεργό συμβόλαιο κατά τη διάρκεια της περιόδου προστασίας», ανέφερε σχετικά ο Μαρίν.
Θυμίζουμε πως η Ατλέτικο έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Άλβαρες, απορρίπτοντας την πρόταση που της είχε κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης ύψους 150 εκατ. ευρώ, αλλά και τα 100 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα, ενώ γνωστοποίησε πως όποιος θέλει τον Αργεντίνο μπορεί να καλύψει το ποσό της ρήτρας του που ανέρχεται στα 500 εκατ. ευρώ!



















