Στυλιαράς… χωρίς αναισθητικό

Στυλιαράς… χωρίς αναισθητικό

Ο διαιτητής από την Ναύπακτο έπαιξε 100% υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έκανε ότι περνούσε από την ...σφυρίχτρα του για να πάρει τους βαθμούς η Ένωση και να δικαιώσει τον Γιαννάκη, τον Μιχάλη και τον Αλέξη για την επιλογή τους.

Από την Παρασκευή τα λέγαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην νικήσει η ΑΕΚ τον Άγιαξ της Ηπείρου. Με διαιτητή τον Δημητράκη που είναι από τα πρωτοπαλίκαρα της νέας κατάστασης.

Το χειρουργείο έγινε χωρίς αναισθητικό. Η νάρκωση δεν πρόλαβε να επιδράσει στον ασθενή. Ο «γιατρός» έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του. Πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ; Καθαρό; Εκατό φορές να γινόταν το ίδιο στον συγκεκριμένο αγώνα η μπάλα δεν θα στηνόταν στην άσπρη βούλα. Ειδικά στο 0-0. Να προηγηθεί ο αντίπαλος της ΑΕΚ και να υπάρχει κίνδυνος να χάσει βαθμούς; Ούτε μία στο εκατομμύριο.

Δικαιώθηκε και ο Παπαχρήστος. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, που είναι υποστηρικτής του αίλουρου. Ο Γιαννάκης και ο Αλέξης πέτυχαν για μία ακόμη εβδομάδα την αποστολή τους. Στον Μιχάλη έφυγε το άγχος. Ο Βίτορ Μέλο θα… ψάξει αύριο να βρει τι πήγε ξανά στραβά και ευνοήθηκε σκανδαλωδώς η ΑΕΚ.

Ο Στυλιαράς είναι διαιτητής που υποβιβάστηκε πριν από χρόνια στη δεύτερη κατηγορία και τον επανέφεραν στην πρώτη. Για κάποιο λόγο θα έγινε αυτό. Οι ρέφερι-ασανσέρ είναι πιο αποτελεσματικοί όταν χρειαστεί. Γιατί φοβούνται μην βρεθούν πάλι στην ίδια θέση. Το ίδιο συνέβη και με τον Τζήλο που διαιτήτευσε το Κέρκυρα-ΠΑΟΚ. Δεν χρειάστηκε να επέμβει αυτή την φορά. Να γίνει… Στυλιαράς. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια μπροστά.

Το ανέκδοτο της ημέρας είναι ότι ο Βασιλειάδης θα έχει συναντήσεις τις επόμενες ημέρες για το VAR. Να το θυμηθείτε. Αυτό το σύστημα θα καταργηθεί παγκοσμίως αν ενεργοποιηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα το ξεφτιλίσουν κάποιοι «διαιτητές» σαν αυτόν που σφύριξε στο ΟΑΚΑ.

Μετά την εμφάνιση στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ο Στυλιαράς θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την επόμενη κρίσιμη αποστολή. Ποια θα είναι αυτή; Κάντε λίγη υπομονή. Τα πιστόλια πρέπει να καθαριστούν, να λαδωθούν, πριν χρειαστεί να εκπυρσοκροτήσουν πάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ