Να οργανωθούμε ρε παιδιά…

Να οργανωθούμε ρε παιδιά…

Ή αλλιώς live your myth in Greece.

Πριν από δύο χρόνια η ΑΕΚ ήταν «χάρτινη». Τώρα είναι κυρία με σεβασμό στις αξίες που πρεσβεύει.

Πριν από δύο χρόνια παίζονταν ένα πρωτάθλημα. Τώρα παίζονται οι εκλογές της ΕΠΟ.

Και τέλος πάντων, δικαίωμα της ΑΕΚ να κάνει ότι θέλει. Το επιτρέπει ο βόθρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμφάνισε ο ΠΑΟΚ δώδεκα παίκτες δίχως θεωρημένα δελτία υγείας σε μια εποχή που γίνεται ο χαμός με τα ιατρικά πρωτόκολλα.

Επέτρεψαν οι διαιτητές την διεξαγωγή του αγώνα, ενώ εντόπισαν προκαταβολικά την παράβαση.

Και τελικώς αποφασίζει η ΑΕΚ αν ο Δικέφαλος του Βορρά θα τιμωρηθεί. Λες και είναι η Ένωση η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ή η ΕΠΟ.

Πάλι καλά που δεν πέρασε καμιά τροπολογία ο Γεραπετρίτης για την υπόθεση! Θα μπορούσε να συμβεί και αυτό. Να αλλάξει κάποιος κανονισμός και όταν εμφανίζεις 12 δελτία «ληγμένα» να παίρνεις βαθμολογικό bonus για ψυχική οδύνη.

Στο μεταξύ όπως φαίνεται το… μυστικό στην ΑΕΚ το μαρτύρησε ένα βαθύ λαρύγγι από το πάρκο Γουδή, που πληρώνει ο Ιβάν για να το χαίρεται ο Τίγρης.

Και βέβαια ακόμη δεν έχει φωνάξει κανείς τους διαιτητές που από τις 5 Ιούλη παίζουν τον ΠΑΟΚ με «ληγμένα» δελτία. Προφανώς για να μην τους ανησυχήσουν.

Είναι αηδία αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, φίλε αναγνώστη.

Δεν φτιάχνει το ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν κανόνες, δεν υπάρχουν προσωπικότητες να επιβάλλουν κανόνες. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή Κυβέρνηση που να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι με αυτό το μπάχαλο. Δικαστές απειλούν, Επιτροπές απειλούν. Υπουργούς απειλούν (ή δεν έχετε καταλάβει τι έχει τραβήξει ο Αυγενάκης;).

Δικηγόρους που μιλάνε για πατάτες και μανάβηδες επικροτούν και προσπαθούν τους επιβάλλουν ως «σοφούς». Μπάχαλο. Δικαστήρια στήνουν με τη λογική του «μου είπαν, ότι τους είπαν».

Το ποδόσφαιρο του Διακοφώτη, του Λασκαράκη, του «δημάρχου», του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, των βλαχοπροέδρων, και του Γραμμένου που από το φόβο του για ότι έγινε στο ΟΑΚΑ πιθανώς θα έχει κλειδωθεί πάλι σε καμιά ντουλάπα όπως τότε που εμφανίστηκε ο Ιβάν να κάνει το σερίφη στη Τούμπα, με τη πιστόλα στη ζώνη του.

Το ποδόσφαιρο που θέλει να κάνει τελικό κυπέλλου στη Ριζούπολη, και που το… big 4 λέει διαλέγει τον επόμενο αρχιδιαιτητή λες και οι άλλοι είναι «κορόιδα».

Που να μιλήσουν όμως οι δύσμοιροι, όταν στην πλειοψηφία τους ο Αλαφούζος έταξε αναδιάρθρωση και φράγκα από την ΕΡΤ με την επισήμανση, πως μιλά ο ίδιος με τον Πρωθυπουργό;

Ένα ποδόσφαιρο που όλη αυτή τη κομπανία την «ενώνει» το μέτωπο σε βάρος του Ολυμπιακού. Της ομάδας που τους έβαλε όλους μαζί στα… δίχτυα φέτος. Σε ένα «θαύμα… θαυμάτων» με βάση αυτούς που καταλαβαίνουν τους πραγματικούς όρους διεξαγωγής.

Δεν χάνουν βεβαίως το κουράγιο τους. Το απέδειξαν σήμερα. Η ΑΕΚ με τις… αξίες της, γράφοντας στο χιόνι την επιθυμία του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Ο ΠΑΟΚ με τον σεβασμό του στην κίνηση της ΑΕΚ. Και ο Μέλο που σίγουρα θα είναι τώρα σε κάποια παραλία και θα γελά με τα χάλια μας. Αυτός τουλάχιστον ζει το μύθο του στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ