Η πιο ακριβή… γλάστρα

Η πιο ακριβή… γλάστρα

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όργια. Το διαιτητικό σεμινάριο της Superleague ήταν το χειρότερο στην ιστορία. Με τον Περέιρα να πουλάει... τρέλα.

Όταν παίρνεις τον μήνα 22,500 ευρώ μπορείς να λες ότι θες. Δεν σε ενδιαφέρει. Αφού στα δίνουν χωρίς να κάνεις τίποτα. Αυτό συμβαίνει με τον Περέιρα. Τον Πορτογάλο, που είναι επικεφαλής στην ΚΕΔ και έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της διαιτησίας. Όχι ότι τον είχε και ποτέ από την ημέρα που ήρθε. Είναι η πιο ακριβή… γλάστρα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο τουρίστας μίλησε στους διαιτητές της πρώτης κατηγορίας. Τους φλόμωσε στις μαλακίες. Μέχρι που κοιτάζονταν μεταξύ τους. Τα ίδια περίπου έλεγε πριν από λίγα χρόνια ο Ντάλας. Όταν ο Μπριάκος είχε το γενικό πρόσταγμα και ο Σκωτσέζος το έπαιζε αρχιδιαιτητής.

Ο Μέλο ρωτάει τον Γιαννάκη και τον Αλέξη για να μαθαίνει τους ορισμούς ή δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα; «Εγώ κάνω κουμάντο» είπε με στόμφο στους ρέφερι. Μάλλον τον πείραξε το τσίπουρο και το κρασί που του έδωσαν πρόσφατα όταν έκανε την περιοδεία στις ενώσεις.

Ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στους πίνακες. Πως να γίνουν. Να χάσει ο χαλίφης του Νότου όλα τα εργαλεία που με κόπο στρατολόγησε; Τι θα κάνει μετά ο Γιαννάκης και ο… περίεργος στα μισά της σεζόν; Θα βρουν νέα; Δεν γίνονται αυτά από την μία ημέρα στην άλλη. Σας παρακαλώ, να είμαστε λίγο σοβαροί.

Οι άλλοι; Αυτοί που γουστάρουν τον Βορρά. Που πριν σφυρίξουν κοιτάζουν προς τον πύργο τον λευκό; Δεν γίνεται να χαλάσουν οι ισορροπίες. Θα χάσει τον ύπνο του ο Γραμμένος. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος. Σε αυτό είχε δίκιο ο Περέιρα. Πιθανότατα σε εκείνο το σημείο της ομιλίας άρχισε να… συνέρχεται.

Οι δημοσιογράφοι είναι τελικά η αιτία του κακού στη διαιτησία. Όχι οι νταραβεριτζήδες. Η επιτροπή είναι ευχαριστημένη από τις φετινές επιδόσεις των ρέφερι. Φυσικά αφού πασχίζει κάθε εβδομάδα να τα κανονίσει. Ξέρεις τι είναι να παλεύεις συνεχώς να ευνοούνται οι δικέφαλοι και να βάζεις τρικλοποδιές στους ερυθρόλευκους. Εύκολο είναι να πετύχεις τους κατάλληλους συνδυασμούς;

Ο Περέιρα κάνει ζωάρα στην Ελλάδα. Δεν εμπλέκεται σε αυτά αλλά του έχουν πει να λέει ότι είναι ο υπεύθυνος για τους ορισμούς και ότι η διαιτησία πάει καλά. Έναντι 22,500 ευρώ τον μήνα. Τον ζηλεύω.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ