Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Προμηθέας, Περιστέρι, Πειραιάς. Λαλάκη πονάς;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το 3ετές συμβόλαιο που προτείνει η ΑΕΚ στον Ινσούα

Πανηγυρική επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ από to10.gr για την πρόταση της ΑΕΚ στον Ινσούα. Τι προβλέπει το 3ετές το συμβόλαιο που προτάθηκε στον Αργεντινό.

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το 3ετές συμβόλαιο που προτείνει η ΑΕΚ στον Ινσούα | to10.gr

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες ο Εμάνουελ Ινσούα. Όπως αποκάλυψε to10.gr από την περασμένη Παρασκευή, ο Ιλια Ιβιτς είχε επίσημη επαφή με τον Αργεντινό αριστερό μπακ και τον αδερφό του. Ρώτησε και έμαθε τις απαιτήσεις του και αφού πήρε και το θερμό «ΟΚ» από τον Μάσιμο Καρέρα, προχώρησε στην υποβολή επίσημης πρότασης στην πλευρά του παίκτη. Πρόταση που, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, είναι υπό συζήτηση από τον Ινσούα και τον αδερφό του, που λειτουργεί ως ατζέντης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει στον Ινσούα 3ετές συμβόλαια, με συνολικές απολαβές πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, με κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, ομαδικών και ατομικών. Ο Ινσούα δέχθηκε με ικανοποίηση αυτή την προσφορά της Ενωσης, καθώς από την πρώτη στιγμή έψαχνε τρόπο να μείνει στην Ελλάδα. Και από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί καν να αλλάξει σπίτι ο ίδιος και η οικογένειά του, η απάντηση αναμένεται να είναι εύκολη. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει απαντήσει…

Όπως γίνεται αντιληπτό, η απάντηση του Ινσούα είναι κατ’ αρχάς θετική στην Ενωση. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, του το έδειξαν και με την πρόταση και με τον τρόπο που τον προσέγγισαν. Ο ίδιος θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη, αλλά και να διεκδικήσει τίτλους και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο όπου το μόνο που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή, είναι να «πέσουν» οι υπογραφές.

Ο Ινσούα βρίσκεται στην Ελλάδα, εδώ και λίγες ημέρες κάνει διακοπές στη Λευκάδα και αυτό κάνει ακόμη πιο εύκολη την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα υπάρχει ανταλλαγή εγγράφων με τον αδερφό του, ώστε να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες και να τελειώσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή για την Ενωση.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι σημαντικό ρόλο στο να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, έπαιξε και ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός εξήγησε στον Ινσούα ότι τον πιστεύει πολύ, τον θεωρεί παίκτη που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ και θέλει να συνεργαστεί. Και κάπως έτσι, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 29χρονου (10/04/1991) Αργεντινού μπακ.