Τι βίντεο έστειλε ο Μπέος στο κινητό του Μπουτσικάρη;

Τι βίντεο έστειλε ο Μπέος στο κινητό του Μπουτσικάρη;

Και γιατί μόλις ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, το είδε, άλλαξε συζήτηση για την επόμενη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λιγκ;

Και τελικά οι αυτόπτες μάρτυρες έμειναν με την απορία; Τι βίντεο έφτασε το πρωί στο κινητό τηλέφωνο του Λεωνίδα Μπουτσικάρη και πως αυτό τον έκανε να… ξεχάσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε ανοίξει στον συνεταιρισμό.

Όσα θα σου διηγηθώ είναι 100%. Δεν επιδέχονται αμφισβήτησης.

Κάποια στιγμή το πρωί στη Λίγκα, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ζήτησε κάτι πολύ λογικό από τους εκπροσώπους του συμβουλίου. Να έχει μια εξουσιοδότηση στα χέρια του προκειμένου αν δεν μπορεί να γίνει η Γενική Συνέλευση ούτε την Παρασκευή, να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Με βάση το καταστατικό αν δεν καταφέρει η Λίγκα να κάνει Γ.Σ ούτε σε δεύτερη επαναληπτική ημερομηνία, τότε χρειάζεται μια εβδομάδα καιρός για να προκηρύξει την επόμενη. Και αυτή η ΓΣ αφορά στη προκήρυξη του πρωταθλήματος. Άρα αν δεν γίνει ούτε την Παρασκευή και χαθεί μια εβδομάδα, πιθανότατα δεν θα μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί.

Γιατί δεν γίνεται Γ.Σ; Διότι απέχουν οι ομάδες που δεν διαθέτουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Ο Παναιτωλικός, ο Απόλλωνας, η Λαμία, ο ΟΦΗ και ο δήμαρχος Αχιλλέας.
Τι ζητάνε αυτοί για να γίνει Γ.Σ; Τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ποιος τους αβαντάρει; Το σύστημα Αλαφούζος, Ιβάν.

Εκεί λοιπόν που ο Μπουτσικάρης ζητά ψηφοφορία για να πάρει αυτή την εξουσιοδότηση που θα του έδινε το δικαίωμα αν δεν γίνει Γ.Σ και την Παρασκευή να προκηρύξει άμεσα την επόμενη. Εκεί έγινε και το… απόλυτο σκηνικό. Με τον δήμαρχο Αχιλλέα να δείχνει πως έχει κάτι σαν κληρονομικό χάρισμα.

Ο διάλογος αυτούσιος.

-Μπέος: Πρόεδρε, ρίξε μια ματιά στο κινητό σου.
-Μπουτσικάρης: Συγνώμη;
-Μπέος: Ρίξε μια ματιά στο κινητό. Σου ήρθε ένα βίντεο.

Ο Μπουτσικάρης κάνει έναν μορφασμό απορίας. Και όντως διαπιστώνει ανοίγοντας το κινητό του, πως υπάρχει ένα νέο βίντεο να τον περιμένει. Το βλέπει και φανταστείτε τη συνέχεια;

Α) Χαμογελά γιατί ο Μπέος του είχε στείλει τα καλύτερα «ημίχρονα-τελικά» στην ιστορία του ποδοσφαίρου
Β) Σουφρώνει τα φρύδια με απορία γιατί στο βίντεο είναι 12 «δανεικοί» παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα σε μια βάρκα με προορισμό το Βόλο
Γ) Σοκάρεται γιατί είναι σε gif ο Λασκαράκης
Δ) Το νέο βιντεάκι της Τούνη
E) –

Η σωστή απάντηση είναι το Ε. Ο Μπουτσικάρης, είδε άλλαξε χρώμα και μαζί άλλαξε και συζήτηση. Ξέχασε και την ψηφοφορία, ξέχασε και την εξουσιοδότηση. Μη ξέχασε και το όνομα του.

Κάπως έτσι λοιπόν αν μέχρι τη Παρασκευή δεν έχουν οι «άστεγοι» τηλεοπτικό συμβόλαιο; Ένα νέο κωμικό σίριαλ είναι έτοιμο να ανοίξει την αυλαία του.

Αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ