Ο «Τίγρης» πάει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους…

Ο «Τίγρης» πάει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους…

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο κατώφλι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό το οφείλει αρχικά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Πώς να αισθάνονται για αυτό άραγε οι οπαδοί της ΑΕΚ;

Ο ΠΑΟΚ τρέλανε την Ευρώπη το βράδυ της Τρίτης στην Τούμπα αποκλείοντας την Μπενφίκα και παίρνοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μια ιδιαίτερα χρονιά ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύεται απόλυτα το τάιμινγκ και τις συνθήκες που επικρατούν. Μονοί αγώνες ως τελικοί, βάλτε και την τύχη που τον έφερε γηπεδούχο και με την (προβληματική) Μπεσίκτας και με την (πανίσχυρη) Μπενφίκα, μαζί με την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Φερέιρα απαλλαγμένος από τους… εντός έδρας προπονητές και «φτιάχνεται το γλυκό».

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας του ΠΑΟΚ βεβαίως δεν το έχουμε αναφέρει ακόμη. Ποιος είναι αυτός που πιστώνεται αυτή την έως τώρα εντυπωσιακή παρουσία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ; Μα, αυτός που του πρόσφερε απλόχερα την δυνατότητα να παίξει σε αυτά αντί της δικιάς του ομάδας! Ο… LARGE «Τίγρης», κατά κόσμον Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο βασικός λόγος που τώρα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να ονειρεύεται πως επιτέλους θα… απλώσει το σεντόνι στην Τούμπα σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ο Μελισσανίδης άλλωστε αποφάσισε κόντρα και σε αυτό που ήθελαν Καρέρα, Ίβιτς, ποδοσφαιριστές αλλά και μια σημαντική μερίδα οπαδών της ΑΕΚ να μην κάνει ένσταση η ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ όπου οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν θεωρημένα δελτία παικτών τους!

Ο ΠΑΟΚ παρανόμησε αλλά ο «Τίγρης», ξεκάθαρα στα πλαίσια της επανασύνδεσης της «φιλίας» του με τον Ιβάν αποφάσισε να στερήσει από την ΑΕΚ αυτό που δικαιούταν ώστε να μην κινδυνέψει η συμμαχία για την ΕΠΟ!

Και έτσι ο Τίγρης στέρησε από τον Καρέρα και τους παίκτες του, από την ίδια του την ομάδα, την δυνατότητα να παίξει αυτή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε μονά ματς για τα… μάτια του Ιβάν.

Και προσέξτε, συν τοις άλλοις έδωσε την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να ανασυνταχθεί καθώς με την δεύτερη θέση «έσωσε» την χρονιά, να στηρίξει τον Φερέιρα που τίναξε από πάνω του τα «εσωτερικά βαρίδια» του ΠΑΟΚ και φτιάχνει μια ομάδα όπως την θέλει και να ξεπεράσει γρήγορα μια πολύ κακή περσινή σεζόν.

Και από εκεί που η ΑΕΚ έδειχνε στα πλέι οφ να προσπερνά τον ΠΑΟΚ τώρα βρίσκεται καθαρά στην 3η θέση στην αφετηρία της νέας σεζόν, με την αποτυχία του Κυπέλλου να την βαραίνει (κύπελλο που το τάιμινγκ που το έχασε βαραίνει ξανά τον Τίγρη που πίσω από την ΕΠΟ μεθόδευσε όλα όσα συνέβησαν με την ημερομηνία του τελικού) καθώς έχασε ξανά από τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη τερματοφύλακα, τον Τορο στο τελευταίο του ματς και τον Μπρούνο δεξί μπακ…

Αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ