Ο Ερερίν που περιμένει τον Ολυμπιακό και ο Φαμπιάνο που τρέλανε τον Μαρτίνς

Ο Ερερίν που περιμένει τον Ολυμπιακό και ο Φαμπιάνο που τρέλανε τον Μαρτίνς

Ο ιπτάμενος Βραζιλιάνος και ο… Βάσκος που περιμένει.

Εγκωμιαστικός ο Πέδρο Μαρτίνς απόψε στη Λευκωσία για τον Φαμπιάνο. Και όχι άδικα. Ο 32άχρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας με τη σπουδαία καριέρα σε Πόρτο (73 συμ) και Φενερμπαχτσέ (34 συμ) ήταν μακράν ο κορυφαίος της Ομόνοιας σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Απόψε κράτησε το «μηδέν» σε ματς με 29 τελικές προς την εστία του. Δεν το λες αυτό και συνηθισμένο.

Αν μπορεί να σημαίνει κάτι παραπάνω αυτό για τους Πειραιώτες; Δύσκολο. Ίσως και απίθανο. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις με το μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό. Και με τον Ζοσέ Σα που επέστρεψε για τα καλά, να έχει δεδομένα μπόλικους θαυμαστές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Δεν θα ήθελε επ ουδενί ο Ολυμπιακός να βρεθεί σε μια τέτοια συζήτηση. Δεν μπορεί όμως κανείς να αποκλείσει ο Σα να γίνει αιτία για να φτάσει μια ακόμη πρόταση πώλησης στο μεγάλο λιμάνι. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έχει «ρήτρα» στο συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. Ρήτρα ύψους 13 εκατ ευρώ: Και εκεί δεν μπορείς καν να κουβεντιάσεις!

Θυμίζουμε επίσης ότι ο ατζέντης του είναι ο Ζόρζε Μέντες. Ο ισχυρότερος μάνατζερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και βέβαια το γεγονός πως αν ο Σα δεν είχε τραυματιστεί τον Αύγουστο, το πιθανότερο ήταν να είχαν φτάσει για εκείνον μπόλικες προτάσεις στο μεγάλο λιμάνι. Ήταν στη λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Εξέταζε την περίπτωση του η Ρεν κλπ.

Οι Ερυθρόλευκοι αυτή τη στιγμή έχουν τερματοφύλακες να δώσουν και… αλλού. Έξι στον αριθμό. Προφανώς όμως στο «δώσουν» δεν περιλαμβάνεται ούτε ο Σα, ούτε ο νεαρός Τζολάκης. Ουσιαστικά εκτός ρόστερ είναι ο Αλέν και ο Σαμπάνης. Και ο Καραργύρης μένει ως τέταρτος. Τρίτος τερματοφύλακας λογίζεται ο Κρίστινσον που αποκτήθηκε φέτος από τη Λάρισα. Ήταν άλλωστε και στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ για τα ματς με την Ομόνοια. Προφανώς λοιπόν δεν ψάχνουν για τερματοφύλακα.

Και όσο για τον Φαμπιάνο; Ακόμη και αν ξεκινούσε μια τέτοιου τύπου αναζήτηση δύσκολα θα βρίσκονταν στην πρώτη επιλογή. Διότι όταν κάποια στιγμή μες το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός κοίταξε για τερματοφύλακα (θα θυμάστε ίσως την υπόθεση με τον Σούμπασιτς που κυκλοφόρησε έντονα) κατέληξε σε Βάσκο: Στον Ιάγκο Ερερίν. Συνομήλικος του Φαμπιάνο. Έχασε πέρσι την θέση του βασικού στην Αθλέτικ Μπιλμπάο κάνοντας μόλις 9 (από τα συνολικά 119 της καριέρας του εκεί).

Δεδομένα την είχε τσεκάρει ο Ολυμπιακός αυτή την περίπτωση. Δεδομένα και ο Ερερίν ακόμη τον… περιμένει. Ο Βάσκος που επιβεβαιώνει πως μίλησε με τους Πειραιώτες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ