Εξυγίανση-Λάκοβιτς 1-0

Εξυγίανση-Λάκοβιτς 1-0

Επίδειξη ισχύος έκανε ξανά ο ΠΑΟΚ. Τα είπαμε. Δεν καταλαβαίνουν οι Βόρειοι από... ξένες δυνάμεις. Από τις «εξαγγελίες» που έγιναν για τις επικείμενες αλλαγές στην ΚΕΔ. Αυτοί φέτος θέλουν τα πάντα.

Που πας ρε… γατάκι Λάκοβιτς. Τον Κούλα τον γνωρίζεις; Μάθε τον για να γουστάρεις και ας μην γίνεις Άρης. Να τα λέμε και τα γράφουμε όμως σωστά. Όπως λέει και ο Αλέφαντος. Πρώτα πάει το Χασάν και μετά το Κούλα. Αυτή είναι η κανονική σειρά του ονόματος. Όπως πρώτα αδίκησε φέτος την ΑΕΚ και μετά ευνόησε τον ΠΑΟΚ.

Στους Ζωσιμάδες δεν… είδε τον Μαυροπάνο που ανέτρεψε τον Λιβάια. Ο Κροάτης έβγαινε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Ο Χασάν απολογήθηκε μετά στον Αρετόπουλο που ήταν στην άλλη άκρη του γηπέδου. Ζήτησε συγγνώμη. Έγινε γαργάρα το φάουλ και η κόκκινη κάρτα στον αμυντικό των γηπεδούχων και το ματσάκιον έληξε 0-0.

Στην Τούμπα δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Ατρόμητο. Τον «έσφαξε» στο γόνατο. Ο Χασάν ήταν πριν από λίγα χρόνια ρέφερι της ΕΠΣ Μακεδονίας. Πριν επιστρέψει στην Ξάνθη. Τους ξέρει όλους πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη και τον γνωρίζουν απέξω και ανακατωτά. Ο Σαραϊδάρης που είναι πρώην βοηθός, ο Μάλαμας και τα άλλα παιδιά.

Πάει όμως αυτό πέρασε. Πάμε για άλλα. Ο ΠΑΟΚ παίζει το μισό πρωτάθλημα στο Αγρίνιο και στα Γιάννενα. Αν περάσει αλώβητος από τα δύο παιχνίδια τότε θα περάσουμε στην επόμενη… φάση. Το ξέρουν καλά στην ομάδα αλλά και οι υποστηρικτές του αίλουρου στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Έγραψα εγώ ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα ο Σιδηρόπουλος στον Ολυμπιακό; Όχι. Ότι είχε πρόθεση να σφυρίξει υπέρ της ΑΕΚ όπως έκανε στο παρελθόν; Όχι. Ότι ο ορισμός έγινε από τον αίλουρο; Όχι. Πάλι μέσα έπεσα σε αντίθεση με όσα υποστήριζε η… μάζα.

Ο Βορράς δεν ασχολήθηκε με το ντέρμπι στο Φάληρο. Μόνο με το δικό του ματσάκιον. Πολύ καλά έκανε. Δεν υπήρχε λόγος να μπλέξει. Τους άφησε να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Τασούλης θυμήθηκε ξαφνικά ότι είναι διαιτητής της ελίτ κατηγορίας. Το παλιόπαιδο. Είδατε τι γίνεται άμα θέλουν τα κοράκια;

Όμως ο Χασάν ήθελε άλλο πράγμα. Έβαλε και αυτός το λιθαράκι του για την… εξομάλυνση και την… εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που είσαι ρε Λάκοβιτς. Ξέρεις που έμπλεξες;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ