Εθνική… Ριζούπολης: Η νέα μεγάλη επιτυχία της ΕΠΟ…

Εθνική… Ριζούπολης: Η νέα μεγάλη επιτυχία της ΕΠΟ…

Η ΕΠΟ άφησε άστεγη την Εθνική, την πήρε από το Καραϊσκάκη, μπλόκαρε τα βελτιωτικά έργα στο Παγκρήτιο, διώχθηκε από την Τούμπα και τώρα πηγαίνει στη... Ριζούπολη!

Η είδηση από μόνη της προκαλεί θυμηδία: Η Εθνική Ελλάδος θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της… Ριζούπολης για το φιλικό παιχνίδι με την Κύπρο (11/11), αλλά και για τον κομβικό αγώνα για την 6η αγωνιστική του Nations League, με αντίπαλο τη Σλοβενία, όπου πιθανότατα θα κριθεί και η πρωτιά του ομίλου.

Εν έτει 2020, λοιπόν, η Εθνική Ελλάδος έφτασε στο σημείο να πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα γήπεδο που οριακά είναι ικανό να φιλοξενεί αγώνες επιπέδου Super League. Ένα γήπεδο που δεν έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει έναν τελικό Κυπέλλου. Ένα γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε από το «βαθύ κράτος» της Ομοσπονδίας για να αλλοιωθεί μία ολόκληρη διοργάνωση.

Η Εθνική Ελλάδος,

για ακόμη μία φορά γίνεται έρμαιο της ανικανότητας μιας διοίκησης που την έχει φέρει στο χειρότερο σημείο της σύγχρονης ιστορίας. Μιας διοίκησης που κατάφερε να αφήσει άστεγο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Μιας διοίκησης που το μόνο που την ενδιέφερε ήταν οι διάφορες εξυπηρετήσεις, αλλά και οι κόντρες με όσους δεν ήταν οι «αγαπητικοί» του συστήματος.

Αυτή η ΕΠΟ μετέτρεψε την εθνική σε περιπλανώμενο θίασο. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την έδρα της. Αυτή η ΕΠΟ επέλεξε να φύγει από το Γεώργιος Καραϊσκάκης, γιατί διάφοροι βλαχοδήμαρχοι δεν αισθάνονταν άνετα να πηγαίνουν και να σουλατσάρουν εκεί που παλιότερα έγλυφαν ακόμη και τις καρέκλες.

Αυτή η ΕΠΟ έστειλε την Εθνική Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, ένα γήπεδο που κανείς, παίκτης ή προπονητής, δεν ήθελε να χρησιμοποιείται, λόγω του ότι δεν είναι «έδρα» και θεωρείται ένα από τα χειρότερα γήπεδα για τους γηπεδούχους.

Αυτή η ΕΠΟ φρόντισε να βάλει εμπόδια και τελικά να διασύρει την Ελλάδα, στην υπόθεση του Παγκρητίου. Όχι μόνο δεν χρησιμοποίησε τα εγκεκριμένα κονδύλια από την UEFA για τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Ηρακλείου, αλλά πήγε και κόντρα στην Κυβέρνηση, αποσύροντας την υποψηφιότητα του σταδίου για τον τελικό του Conference League, γιατί έτσι επίτασσε η απόφαση των «κουμανταδόρων».

Αυτή η ΕΠΟ εισάκουσε τις ευθείες απειλές των οπαδών του ΠΑΟΚ (μέσω επίσημης ανακοίνωσης) και αποφάσισε να μην ορίζει την Τούμπα ως έδρα των αγώνων της Εθνικής, με τις… ευλογίες και του «χαλιφάτου», για να «μην στενοχωρηθούν τα παιδιά». Μάλιστα, ακόμη και τώρα, τη Ριζούπολη επέλεξε και όχι το γήπεδο του Δικεφάλου, που θα μπορούσε να είναι μια κάποια λύση.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα. Από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πρέπει να γίνουν έργα βελτίωσης και παράλληλα η Θεσσαλονίκη δεν είναι λύση, από τη στιγμή που ο κορωνοϊός καλπάζει και παράλληλα βρίσκεται σε καθεστώς σκληρού Lockdown (σ.σ. άρα πάπαλα και η Τούμπα), φτάσαμε στη… Ριζούπολη.

Ακόμη μια σπουδαία επιτυχία της ΕΠΟ. Ακόμη μία τροχοπέδη στην προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος να κερδίσει πάλι κάποια από την παλιά του αίγλη. Τουλάχιστον κάποια στιγμή θα είναι έτοιμο το «OPAP Arena» και αυτά τα προβλήματα θα τελειώσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ