Δε σχολιάζω τον Μπέο : Μπορώ να βγάλω δήμαρχο στον Βόλο

Δε σχολιάζω τον Μπέο : Μπορώ να βγάλω δήμαρχο στον Βόλο

Ατάκες με νόημα…

Θα προλάβει τελικά ο Αχιλλέας Μπέος να κάνει τον Βόλο… Μόντε Κάρλο όπως ονειρεύεται; Ή μήπως οι μέρες της αφθονίας του δεν είναι ακριβώς τόσες πολλές όσες φαντάζεται; Διότι όπως φαίνεται δεν παίζει μόνος του στην πόλη.

Είναι χαρακτηριστικές οι ατάκες του Ευριπίδη Τσιμπανάκου σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο «Sportstonoto Radio» και στους Σωτήρη Γεωργούντζο και Κώστα Γιαννάκη,

«Δεν σχολιάζω τον Δήμαρχο του Βόλου. Δεν με ενδιαφέρει η πολιτική. Αν με ενδιέφερε και ασχολούμουν θα μπορούσα να βγάλω, να αλλάξω Δήμαρχο, όπως λέτε, όπως άλλωστε πετυχαίνω πάντα αυτό, με αυτό που καταπιάνομαι, με αυτό που κάνω, όπως πάντα πετυχαίνω και με την δουλειά μου, παλαιότερα ως μάνατζερ και τώρα ως παράγοντας στο ποδόσφαιρο. Αυτό δεν αποτελεί αναφορά στον νυν Δήμαρχο του Βόλου. Γενικά το λέω μιας και το αναφέρατε. Αυτή την στιγμή τα πάμε καλά αναμεταξύ μας. Η κόντρα μας ήταν παλαιότερη. Δεν μας ενοχλεί, δεν τον ενοχλούμε. Προς το παρόν παίζουμε στη Νεάπολη, αργότερα όμως σίγουρα θα επιστρέψουμε, στο σπίτι μας, στη φυσική μας έδρα, στο ΕΑK του Βόλου μας,..», είπε χαρακτηριστικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ