Μόνα ζυγά μονόζυγα για Ιβάν και Καλπαζίδη

Μόνα ζυγά μονόζυγα για Ιβάν και Καλπαζίδη

Όπως πέρυσι έλεγαν δεν τιμωρείται η πολυιδιοκτησία, έτσι φέτος θα λένε δεν αφαιρούνται πια οι βαθμοί.

Όταν η εκδίκαση της επιτροπής εφέσεων για την πολυιδιοτησία ορίστηκε και έτσι μπήκε στην τελική ευθεία το θέμα του εθνικού ανηψιού, τα μέσα είτε ιδιοκτησίας του ανηψιού είτε υπαλλήλων του θείου άρχισαν πάλι να ξεμπροστιάζονται. Ξαφνικά ακούσαμε και διαβάσαμε νέες θεωρίες.

Ότι η Ξάνθη μεταβιβάστηκε και αυτό ήταν η κολυμπήθρα του Σιλωάμ γι αυτήν αφού τώρα πια δεν τρέχει κάστανο με το τι έκαναν Ιβάν και Πανόπουλος μέσω του ανιψιού επι μια διετία για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Δηλαδή τι λένε στον ΠΑΟΚ; Πάρε όσες ομάδες θέλεις , αλλοίωσε όσα πρωταθλήματα μπορείς αρκεί πριν δικαστείς να τα έχεις ξεφορτωθεί από πάνω σου!!! Να έχεις βρει κάποιον να πάρει την γίδα… από την πλάτη σου! Ωραίο αυτό… και διδακτικό. Ικανό να διαλύσει τελείως το ελληνικό ποδόσφαιρο (και οποίο επαγγελματικό άθλημα τυχόν θα ενδιέφερε προύχοντες).

Παίζει όμως κάποιο ρόλο στα όσα έκαναν επί διετίας το ότι αντί να την κλείσει ο Πανόπουλος την ΠΑΕ Ξάνθη όπως είχε ανακοινώσει όταν αποδέσμευε όλο της το ρόστερ, τυπικά την έδωσε σε κάποιον άλλο; Αυτό εξετάζει αύριο η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και ο κ. Γιαρένης; Ή τι συνέβαινε στην Ξάνθη και αν ΠΑΟΚ την ήλεγχε κυριαρχικά μέχρι και τον Γενάρη του 2020 που εξέδωσε την απόφαση της η ΕΕΑ;; Μήπως λέει πουθενά ο νόμος ο παλιός ή έστω του Γεραπετρίτη ότι αν σου πάρει κάποιος την γίδα.. την ομάδα που συνιστά την πολυιδιοκτησια θα μένεις ατιμώρητος;

Και μιας και λέμε και για τον νόμο Γεραπετρίτη ακούσαμε και άλλες ευτράπελες μεγαλόστομες ερμηνείες από …τηλεδικαστές ότι δηλαδή ο νόμος Γεραπετρίτη προβλέπει ότι πια ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί γιατί η παράβαση της πολυιδιοκτησιας διαπιστώθηκε πέρυσι και άρα πια όποτε και να τελεσιδικήσει η παράβαση δεν μπορούν να του αφαιρεθούν οι βαθμοί. Καλό και αυτό.. αλλά ρε παιδί μου πολύ μπερδεμένα αυτά τα παιδιά… από τη μια μας έλεγαν ότι ποτέ δεν δικάστηκαν στην ουσία και ότι ποτέ δεν καταδικάστηκαν και από την άλλη τώρα λένε ότι ενώ ποτέ δεν δικάστηκαν ουσιαστικά, η πολυιδιοκτησια διαπιστώθηκε πέρυσι άρα δεν μπορούν να αφαιρεθούν φέτος οι βαθμοί;; Παιδιά οργανωθείτε … γιατί χανόμαστε!!! Και εντάξει το να λέτε στην κα Μαρούπα ότι ο Ιβάν δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και δίνει συμβουλές στην γυναίκα του ως σωστός πατριάρχης είχε και μια πλάκα αλλά αυτά θα τα πείτε μπροστά στον κ. Γιαρένη, Εφέτη και Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων;

Βέβαια από την άλλη ίσως αδικούμε όμως τον ΠΑΟΚ.

Ίσως όλο αυτό έρχεται σε αντικατάσταση του περσινού επιχειρήματος του ΠΑΟΚ που φυσικά απέρριψε το CAS (αφού έσκασαν στα γέλια) και βροντοφώναζε ο κ.Μπαλτάκος με τον κ.Μαυρομάτη ότι δεν υπάρχει υπόθεση πολυδιοκτησίας γιατί ο δικός τους Γραμμένος φρόντισε το καλοκαίρι του 2019 να βγάλει το αδίκημα της πολυιδιοκτησίας από του κανονισμούς της ΕΠΟ (αφού απέτυχε η προσπάθεια του να νομιμοποιήσει την πολυιδιοκτησια) ώστε τα καρντάσια να μείνουν ατιμώρητα. Ότι έκανε και φέτος, τον Αύγουστο ο δικός του Γραμμένος με ψήφο του Μάκη Γκαγκάτση απαγόρευσε τις παρεμβάσεις σε όλες τις πειθαρχικές υποθέσεις, προφανώς γιατί ο «μανάβης» του νομικού επιτελείου του ΠΑΟΚ τους είπε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να φιμώσουν και να ξεφορτωθούν τον Ολυμπιακό ώστε να την σκαπουλάρουν εδώ ή στο CAS.

Αχ άραγε αυτές οι δόλιες οι ντομάτες ακόμα εκεί βρίσκονται να ακούν τον μανάβη … ή τον «καπέλωσαν»;

Ίσως βέβαια ξέρουν ότι δεν έχουν και δεν μπορούν να πουν τίποτα για την ταμπακιέρα… όποτε πάνε συνεχώς να πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα.

Η Επιτροπή Εφέσεων έχει το κύρος και την νομική επάρκεια να δώσει τις απαντήσεις σε όλα αυτά, αν δεν επιχειρήσουν ο ΠΑΟΚ ή η Ξάνθη να αναβάλουν κι άλλο την υπόθεση….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ