Θα κάμωμεν επιτροπήν

Θα κάμωμεν επιτροπήν

Κι αφού κάμωμεν επιτροπήν και ψάξωμεν και ερευνήσωμεν επισταμένως για τον ένοχο θα σας πούμε τι από τα τρία βρήκαμε!

Συγνώμη κύριοι του Ολυμπιακού, αλλά γιατί χολοσκάτε για ένα κ@λοέγγραφο της FIFA; Ντάξει, έπρεπε να το έχετε παραλάβει από την Ε.Π.Ο., στην οποία εστάλη στις 02.12.2020 για να σας το διαβιβάσει, έως τις 08.12.2020, ώστε εγκαίρως να είστε σε θέση να απαντήσετε στα ερωτήματα που θέτει και τελικώς το παραλάβατε στις 14.12.2020, λίγη ώρα μετά από εκείνη που το παρέλαβε η Livesport και το αναδημοσίευσε το site της αλήθειας. Ωραία!

Δηλαδή, ρε φίλε δεν έχει το δικαίωμα η Ε.Π.Ο. «του δικού μας Γραμμένου» να ξεχάσει κάτι; Να παραπέσει ρε παιδί μου; Να μην το θυμηθεί ο αρμόδιος; Να πατήσει λάθος κουμπί και να χαθεί. Ένα μυαλό χειμώνα – καλοκαίρι διαθέτει, που να προωτοπρολάβει να ανταποκριθεί;

Ντάξει τώρα, κι εσείς εκεί στο λιμάνι όλο υπερβολές είστε. Δεν έγινε και κάτι σοβαρό. Έξι μέρες καθυστέρησε η Ε.Π.Ο. να σας στείλει το έγγραφο κι αμέσως να το κάνετε θέμα και νάσου εξώδικα και απειλές για προσφυγή στα δικαστήρια… Δεν σας είπε και καμπούρηδες! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα;

Πως είπατε; Το έγγραφό ήταν εμπιστευτικό, το περιεχόμενο του αναφέρεται σε «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της εταιρείας» και «η καθυστέρηση παραλαβής είχε σαν αποτέλεσμα την καθυστερημένη απάντηση στα αιτήματα της FIFA, άρα είναι πιθανόν η εταιρεία να αποκτήσει πρόβλημα με την επιβολή προστίμων κ.λ.π.;»

Ωραία, είπαμε έχετε δίκιο και ζητάμε ταπεινά συγνώμη για την καθυστέρα κι αν επιμένετε το πολύ – πολύ να πληρώσουμε εμείς της Ε.Π.Ο. το πρόστιμο που θα σας επιβάλλει η FIFA. Πρώτη φορά είναι; Εκείνο το πρόστιμο για την υπόθεση του Άρη έφτασε στο μισό μύριο και τρέχουμε στο CAS για να βρούμε άκρη!!! Σιγά μην κωλώσουμε σε κανένα δεκάρικο…

Και για να δείτε τι παιδιά ντερβίσια είμαστε και ότι έχουμε καλό σκοπό και θέλουμε να είαμστε τζάμι απέναντι σας θα φτιάξουμε μια επιτροπή να βρει ποιος αμάρτησε. Ποιος την έκανε τη ματσαραγκιά. Ποιος, ρε παιδί μου, έγειρε λίγο στο γραφείο, τον πήρε βαριά ο Μορφέας στις αγκάλες του και καθώς απλώνονταν για να ξεπιαστεί έπεσε το έγγραφο, πήγε κάτω από το γραφείο και το βρήκε έξι μέρες μετά, καθώς έσκυψε να πιάσει το στυλό που του έπεσε…

Θα κάμωμεν επιτροπήν κύριοι! Όχι σαν του Βαμβακούλα! Κανονική! Σαν κι αυτή που φτιάξαμε για το άλλο έγγραφο για τις οικονομικές κουτσουκέλες που περιγράφει η FIFA και η PricewaterhouseCoopers και βρέθηκε δημοσιευμένο στην ΑΥΓΗ με κάτι τίτλους ναααα, μετά συγχωρήσεως!

Θυμάστε την υπόθεση; Εμπιστευτικό ήταν κι εκείνο το έγγραφο. Τρεις το παρέλαβαν. Ο Πρόεδρος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κι ο «καπετάν» Φούσεκ που έκοψε ρόδα μυρωμένα από την Ελλάδα. Ε! εκάμαμεν επιτροπήν (Δημητρίου, Παπαχρήστος, Αντωνίου)!

Ένα μήνα τώρα ψάχνουμε να βρούμε ποιος το έδωσε στην ΑΥΓΗ. Στείλαμε και εξώδικο στην εφημερίδα και μας απάντησε « ρε σοβαρευτείτε με τις παπαριές που γράφετε», αλλά εμείς εκεί, σταθεροί με την επιτροπήν στην αναζήτηση του ενόχου.

Ένα μήνα τώρα ψάχνουμε να βρούμε τον ένοχο ανάμεσα στον Γραμμένο και στον Δέδε. Α!, να μην το ξεχάσουμε. Τοποτηρητής της Επιτροπής είναι ο Γραμμένος!!! Μα την Παναγία! Μη σώσουμε έτσι και σας δουλεύουμε!

Δυσκολευόμαστε κομματάκι, η επιτροπή δηλαδή δυσκολεύεται να βρει όλα τα στοιχεία, αλλά που θα πάει θα τα καταφέρουμε μέχρι να βγει ο Ψαρρόπουλος πρόεδρος και να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο απ’ την καταστροφή.

Γι’ αυτό σας λέμε, τι χολοσκάτε; Αράξτε και θα καθαρίσουμε εμείς για πάρτη σας στη FIFA! Τώρα, για το ποιος έδωσε το έγγραφο στα χαλκεία της εξυγίανσης, είπαμε «θα κάμωμεν επιτροπήν». Τώρα, όπου νάναι, μόλις συνεδριάσουμε θα αποφασίσωμεν να κάμωμεν επιτροπήν.

Λέμε να βάλουμε επικεφαλής τον Δέδε που είναι και υπεύθυνος (έτσι λέει το καταστατικό) για την αλληλογραφία με τη FIFA. Δεν είναι καταπληκτική ιδέα; Να επιτηρεί ρε παιδί μου για να μην ξεφύγει ο ένοχος και δεν βρεθεί η αλήθεια.

Γελάτε τώρα και δεν μας αρέσει. Γιατί γελάτε δηλαδή; Ο Γραμμένος πως μπήκε τοποτηρητής στην επιτροπή για την ΑΥΓΗ; Να μην μπει κι ο Δέδες; Τι έχει περισσότερο; Επειδή είναι «ο δικός μας» που έλεγε κι ο Ιβάν;

Κι αφού κάμωμεν επιτροπήν και ψάξωμεν και ερευνήσωμεν επισταμένως για τον ένοχο θα σας πούμε τι από τα τρία βρήκαμε!!!

Υ.Γ. Δεν είναι πλάκα. Είναι η Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης και των επιτροπών!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ