Γιατί δεν είδαμε ριπλέι και γραμμές στο γκολ του ΠΑΟΚ… (VID)

Γιατί δεν είδαμε ριπλέι και γραμμές στο γκολ του ΠΑΟΚ… (VID)

Για ποιον λόγο δεν είδαμε τη φάση που ο Τζόλης φέρεται να ακουμπάει την μπάλα και να «βγάζει» οφσάιντ τον Γιαννούλη;

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στην Τούμπα. Και… τηλεοπτικά. Με το γκολ του ΠΑΟΚ, να αποτελεί ένα τεράστιο μυστήριο. Με ευθύνη της NOVA. Η οποία φρόντισε να δημιουργήσει μια δημιουργική… ασάφεια, για το τι ακριβώς συνέβη στη φάση. Μια φάση στην οποία ο Τζόλης φαίνεται να παίρνει την κεφαλιά και να δίνει την μπάλα στον εκτεθειμένο Γιαννούλη, που έβγαλε τη σέντρα στον (σκόρερ) Σβιντέρσκι.

Αυτή τη συστοιχία γεγονότων, λοιπόν, δεν την είδαμε ποτέ. Κυριολεκτικά. Ποτέ. Διότι η NOVA, φρόντισε να μην τη δείξει. Εδειξε ένα ριπλέι, όπου προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο Γιαννούλης είναι οφσάιντ εάν έχει ακουμπήσει την μπάλα ο Τζόλης, αλλά δεν έδειξε τίποτε άλλο από τη φάση. Δεν έδειξε κανένα άλλο ριπλέι που να δείχνει εάν ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ ακουμπάει την μπάλα ή όχι. Δεν έδειξε καν τι είδαν οι διαιτητές στο VAR για να κατακυρώσουν ένα από τα πιο περίεργα γκολ.

Το πιο εντυπωσιακό; Η φάση ελέγχθηκε από το VAR. Αλλά σε ακόμη έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, δεν είδαμε ποτέ από τον σκηνοθέτη την περίπτωση του οφσάιντ που ελέγχθηκε. Δεν είδαμε ούτε τη φάση του Τζόλη, ούτε τις γραμμές του οφσάιντ (εάν αυτές ελέγχθηκαν). Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διακόπηκε για σχεδόν τρία λεπτά!

Στην αντίπερα όχθη, το γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός από τον Αϊτόρ, όχι μόνο το είδαμε σε replay, αλλά το είδαμε και με γραμμές. Και επιβεβαιώθηκε ότι πολύ σωστά μέτρησε. Και έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και τηλεοπτικά.

Το ερώτημα για τον λόγο που η NOVA επέλεξε να δείξει τέτοια αντανακλαστικά στο γκολ του ΠΑΟΚ και να μην διαφωτίσει το κοινό, παρέμεινε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ