Ποιος απείλησε τον Άκη Ζήκο και το ανήλικο παιδί του;

Ποιος απείλησε τον Άκη Ζήκο και το ανήλικο παιδί του;

Ο Άκης Ζήκος έκανε σκληρή κριτική στην επιλογή της ΑΕΚ να φέρει πίσω τον Μανόλο Χιμένεθ και όπως ο ίδιος πόσταρε στα social αργότερα δέχθηκε απειλές. Το μήνυμα του για την απόκρυψη και τα «αιλουροειδή» που λίγο μετά "κατέβασε"…

Συμβαίνουν στις καλύτερες οικογένειες. Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να εκφράζουν την άποψη τους για ενέργειες της ομάδας που υπηρέτησαν για χρόνια. Το ενδιαφέρον βρίσκεται βεβαίως στις περιπτώσεις που εκφράζουν την αντίθεση τους για την επιλογή της ομάδας. Όταν όμως η διαφορετική άποψη οδηγεί σε απειλές τότε το πράγμα ξεφεύγει.

Όπως φαίνεται πως συμβαίνει με τον Άκη Ζήκο και την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ.

Γιατί η απόφαση του Άκη Ζήκου να εκφραστεί δημόσια κατά της επιστροφής του Ισπανού τεχνικού στην ΑΕΚ τον έφερε προφανώς σε δύσκολη θέση. Με τον ίδιο τον Ζήκο να καταγγέλλει πως κάποιος, με απόκρυψη, τον απείλησε ευθέως, αυτόν και το ανήλικο παιδί του!

Δεν ξεκαθαρίζει γιατί τον απείλησε ο συγκεκριμένος, ούτε δίνει ξεκάθαρα στοιχεία της ταυτότητας του. Είναι κάποιος που ο ίδιος ο Ζήκος όπως φαίνεται στο ποστ που ανέβασε στα social (το οποίο έχει πλέον «κατεβάσει») αναγνώρισε ξεκάθαρα.

Ποιος απείλησε λοιπόν τον Άκη Ζήκο και το ανήλικο παιδί του; Διαβάζοντας το μήνυμα του Ζήκου αλλά και κάνοντας λογικούς συνειρμούς, γνωρίζοντας την… παράδοση συγκεκριμένων ανθρώπων μπορεί κάλλιστα να «φωτογραφηθεί» αυτός που απείλησε τον Ζήκο και τον οδήγησε να γράψει δημόσια, εξοργισμένος, το συγκεκριμένο ποστ.

Τι έχει γράψει ο Ζήκος;

«Απείλησες εμένα και το ανήλικο παιδί μου, εν ώρα οικογενειακής γαλήνης;;; Με απείλησες, καλώντας μας από απόκρυψη – δειλέ – κ περιμένεις να μην αντιδράσω; Έχεις την εντύπωση ότι όλοι είναι «χεσμένοι» όπως στο Καραισκάκης;; ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ! Ξεκίνησες πόλεμο με τα «αιλουροειδή» φίλε. Μέχρι τέλους λοιπόν. Κ από εκεί που θα με στείλεις (όχι εσύ βέβαια όπως μου είπες, αλλά αυτοί που θα βάλεις) να είσαι βέβαιος πως πάλι θα χάσεις».

Αυτό ήταν το μήνυμα για τις απειλές που δέχθηκε ο Άκης Ζήκος. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 22 του μήνα και κάτω από σχετικό θέμα για την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ ο Ζήκος είχε ξεκάθαρα εκφράσει την αντίθεση του.

Το μήνυμα του έγραφε χαρακτηριστικά: «Παρακμή! Ασχετοσύνη! Υποκρισία! Ανοργανωσιά! Κρυψινισμός! Αλαζονεία! Καπέλωμα! Η απόλυτη θλίψη! ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!».

Θυμίζουμε πως ο Άκης Ζήκος βρισκόταν στο πρόσφατο παρελθόν στην Ακαδημία της ΑΕΚ, ως τεχνικός διευθυντής.

Τώρα, ως παλαίμαχος της ομάδας εξέφρασε δημόσια της αντίθεση για την απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να φέρει πίσω στην ΑΕΚ, για 4η φορά, τον Μανόλο Χιμένεθ.

Τι συνέβη και φτάσαμε στις απειλές που ο ίδιος ο Ζήκος έκανε γνωστές μέσω ποστ στα social; Ποιος ήταν αυτός που, με απόκρυψη, τον πήρε τηλέφωνο και τον απείλησε λέγοντας του πως αυτοί που θα βάλει θα τον βλάψουν;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ