Και τώρα ο Άρης στο σημάδι της… Εξυγίανσης

Και τώρα ο Άρης στο σημάδι της… Εξυγίανσης

Ο Άρης παραμένει πάνω από τα αγαπημένα παιδιά της... Εξυγίανσης και του στέλνουν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό τρεις διαιτητές σε γήπεδο και VAR που στο παρελθόν έχουν γράψει αρνητική ιστορία εναντίον του.

Για το απίστευτο και όμως… ελληνικό έχουν γραφτεί εδώ και μερικές ώρες δεκάδες πράγματα. Η ΚΕΔ όρισε ξένο διαιτητή στο Βόλος – Λαμία και Έλληνα στο Άρης – Παναθηναϊκός που είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Και ποιο όρισε; Τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Και βοηθοί του θα είναι οι Πολυχρόνης Κωστάρας, Ανδρέας Μεϊντάνας και τέταρτος ο Αριστοτέλης Κουτσιαύτης.

Όχι μόνο, δηλαδή, δεν όρισε ξένο διαιτητή, αλλά έβαλε έναν διαιτητή για τον οποίο ο Άρης έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές τα παράπονά του. Οι κίτρινοι έχουν… θέμα με τον συγκεκριμένο διαιτητή από προηγούμενες φορές που έχει σφυρίξει παιχνίδια τους και δεν το έκρυψαν ποτέ. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως πλέον και ο Άρης μπαίνει στο… στόχαστρο. Βλέπετε οι κίτρινοι παραμένουν στη δεύτερη θέση και η παρέα της… Εξυγίανσης (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός) ακολουθεί.

Κι επειδή ο Σιδηρόπουλος μπορεί να μην… φτάνει, στην ΚΕΔ αποφάσισαν να ορίσουν VAR τον Στέφανο Κουμπαράκη και AVAR τον Χρήστο Μπαλτά. Δύο διαιτητές που επίσης έχουν παίξει σημαντικό – όσο και αρνητικό – ρόλο σε προηγούμενα παιχνίδια του Άρη.

Ο Κουμπαράκης ήταν και πάλι VAR σε περσινό ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, όταν η Ένωση είχε φύγει νικήτρια με 1-0 από το Βικελίδης, με τον Κουμπαράκη ως VAR να αρνείται δύο πέναλτι στους γηπεδούχους. Έπειτα από εκείνο το παιχνίδι μάλιστα ο Αρης είχε βγάλει ανακοίνωση εναντίον του, αλλά και εναντίον του Καραντώνη.

Όσο για τον Μπαλτά και πάλι σε ένα Άρης – ΑΕΚ δεν είχε σηκώσει τη σημαία του σε καραμπινάτο οφσάιντ στις καθυστερήσεις του αγώνα, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ισοφαρίσει απ’ αυτή τη φάση.

Τρία στα τρία η… Εξυγίανση στο ντέρμπι της Κυριακής. Και Σιδηρόπουλος και Κουμπαράκης και Μπαλτάς. Και φυσικά καμία σκέψη για ξένο διαιτητή. Η… Εξυγίανση στα καλύτερά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ