Φτιάξτε ξανά την «τρόικα», να πνίξετε τον πόνο…

Φτιάξτε ξανά την «τρόικα», να πνίξετε τον πόνο…

Οι υπάλληλοι της «εξυγίανσης», γνωστή «συμμορία» των ΜΜΕ άρχισε υπερωρίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Ζητάνε και αναβίωση της «τρόικας». Μην ξεχάσετε και τον Κύζα, τον Κομίνη και το όπλο του Ιβάν…

Βλέπουν την βαθμολογία και μελαγχολούν. Έκαναν όνειρα βλέπετε. Είχαν την εντύπωση πως ο Ολυμπιακός είναι σαν και δαύτους. Όλοι τους και μόνος τους είναι από τότε που ιδρύθηκε και τους κάνει πλάκα! Όπως τους κάνει και στα χρόνια της «εξυγίανσης». Διψήφια η διαφορά πλέον στα μισά της διαδρομής και ο τρόμος των… λαλάκηδων είναι πως «όσο νυχτώνει, μεγαλώνει…» (sic).

Και επειδή οι υπάλληλοι της… εξυγίανσης, η γνωστή «συμμορία» των ΜΜΕ που έκανε «σπάτουλα» τις εποχές που επιβλήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο η «εξυγίανση» με τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο στην ΕΠΟ, πρέπει να δικαιολογήσουν τα μεροκάματα, άρχισαν μετά και τα χθεσινά όπου… έχασαν επαφή με τον Ολυμπιακό το γνωστό τροπάριο.

Οι… γνωστοί-άγνωστοι λαλάκηδες, οι συνήθεις – ύποπτοι, οι κάθε λογής υπάλληλοι που το «παίζουν» και αντικειμενικοί με την τσέπη να γεμίζει και από τα τρία αφεντικά της «τρόικας», άρχισαν τα δικά τους. Σε λίγο θα μας πουν πως «θέλουν και τις Κυριακές τους πίσω», πως ο Γραμμένος είναι «κρυφός» του Μαρινάκη, πως τον Κλάτενμπεργκ τον έφερε ο λαός του Θρύλου και πως για τα χάλια των ομάδων τους φταίνε οι…νεφελίμ.

Εδώ, για να καταλάβετε το επίπεδο των «επιχειρημάτων», γράφτηκε από 2ης κατηγορίας… λαλάκη πως η ΑΕΚ επηρεάστηκε ψυχολογικά από τη «σφαλιάρα» που έφαγε με τον Παπασταθόπουλο.

Οι γνωστοί «συμμορίτες» των ΜΜΕ λοιπόν αναπολούν την «τρόικα», αλλά δεν μας λένε αν μαζί με αυτή θα επιστρέψουν ο Κύζας, ο Κομίνης, οι «Μάο-Μάο» και το όπλο του Ιβάν. Και πολλά ακόμη που ζήσαμε (και ζούμε) στα χρόνια της «εξυγίανσης» που οδήγησαν στον πάτο το ελληνικό ποδόσφαιρο, διασύροντας το παγκοσμίως.

Αλλά βλέπετε το «παρεάκι» των υπαλλήλων της… εξυγίανσης είχε συνηθίσει στις ταβερνούλες στην Καισαριανή και τα… καλαμαράκια.

Οι εποχές όμως άλλαξαν, οι ομάδες που υπηρετούν, της καρδιάς τους και της τσέπης τους κατάφεραν να πάρουν από ένα πρωτάθλημα μετά από δεκαετίες. Πότε θα ξαναπάρουν; Νομίζω ότι γίνεται κατανοητό από τον τρόπο που λειτουργεί το «συνεργείο» της… εξυγίανσης όλο αυτό το τελευταίο διάστημα που ο Ολυμπιακός τον διασύρει σε όλους τους τομείς.

Το κακό για τους «συμμορίτες» των ΜΜΕ; Όχι απλά δεν μπορούν να επηρεάσουν στο ελάχιστο τους Ολυμπιακούς, δεν πείθουν ούτε τους δικούς τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ