Το δράμα (συν) bonus ενός εκατομμυριούχου

Το δράμα (συν) bonus ενός εκατομμυριούχου

Δεν το ήθελε το εκατομμύριο ο Σωκράτης. Δεν το θέλει και ο Λιβάγια. Άλλος το ήθελε, αλλά δεν του επέτρεψε ο… pustis.

Και μετά λένε για… καβούρια και λοιπά όστρακα.

Και μην πας μακριά. Να δεις σε λίγο που θα τον πούνε και τσιγκούνη.

Οι αχάριστοι. Οι αχρείοι. Οι αμόρφωτοι. Τους «ξεβλάχεψε» ο Τίγρης. Και έχουν και παράπονο. Αντί να σταθούν πλάι του. Τώρα στα δύσκολα. Τώρα που πρέπει να τον στηρίξουν. Στο δράμα που περνά.

Γιατί –μην ακούτε μ@λ@κιες και Πορτογάλους επόπτες αναγνώστες μου-. Δεν είναι ο μεγαλύτερος πόνος να σε τσιμπήσουν από τα «αμελέτητα» και να σε φέρουν δύο σβούρες.

Ο μεγαλύτερος πόνος είναι να θες να δώσεις λεφτά. Και να μην τα παίρνει κανείς. Λες και έχουνε χολέρα.

Κανονικό δράμα. Α, ρε Τίγρη. Τι άλλο θα ζήσεις για την ΑΕΚ.

Δίνεις τη Κυριακή, ένα εκατομμύριο ευρώ συν bonus στον Σωκράτη. Σε γράφει στα παλιότερα των υποδημάτων του, και πάει στον Ολυμπιακό. Δεν την κάνει τουλάχιστον για καμιά Ισπανία ή καμιά Ιταλία. Εδώ, να τον βλέπεις. Και εσύ. Και οι αχάριστοι που δεν εκτίμησαν την οικονομική σου υπέρβαση. Το εκατομμύριο συν bonus που είχες αποδεσμεύσει για χάρη του.

Τέλος πάντων. Κομμάτια να γίνει. Κάνεις τη καρδιά σου πέτρα. Και συνεχίζεις. Από το υστέρημα σου. Δίνεις πάλι ένα εκατομμύριο ευρώ συν bonus στον Λιβάγια. Αν ήταν το ίδιο εκατομμύριο ή κάποιο άλλο; Αυτό δεν μας το έχει πει ακόμη ο «ρεπόρτερ-φίλος» που λένε και στα ενδότερα της ΑΕΚ. Και το αναφέρω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

Το δίνεις λοιπόν στον Λιβάγια. Άλλος αχάριστος αυτός. Άλλος που δεν σέβεται τίποτα. «Άκυρο». Ε, τώρα φταις εσύ να τον βάλεις να μαζεύει χόρτα και σαλιγκάρια πλάι στο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο (αυτό που έφτιαξε ο Νοτιάς, ντε). Βουνό το δίκιο σου. Σε τελική ανάλυση θα τον βοηθήσεις και σε φυσική κατάσταση. Περπατούσε κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Τώρα θα περπατάει κάθε μέρα. Να ρίξει και τη χοληστερίνη.

Άλλος για το εκατομμύριο ευρώ συν bonus; Εννοείτε. Ο Όγκεν, ο Βράνιες που δεν είναι ούτε Σωκράτης, ούτε Λιβάγια. Πετώντας ερχότανε ο Βόσνιος με τη χρυσή καρδιά. Έμπαινε στο αεροπλάνο και μέχρι να ξεμεθύσει, είχε φτάσει για τις υπογραφές.

Έλα όμως που τον πρόλαβε η Σαρλερουά. Υπέγραψε λέει και αυτός αλλού. Γιατί; «Γιατί δεν με ήθελε στην ΑΕΚ, ο Pustis». Πήραμε πρόεδρο Ούγγρο, δεξί μπακ; Όχι. Έναν Ουκρανό ευκαιρία ήταν να πάρουμε. Αλλά σήμερα έπαιξε 90 λεπτά με την πρώην ομάδα του σε φιλικό. Άρα δύσκολο το βλέπω να έρθει και αυτός.

Και ποιον εννοούσε ο Βράνιες Άλλον. Άλλον τι; Έλα, περίεργε. Άλλον γενικώς. Δεν μιλάει άλλωστε ο Βράνιες καλά ελληνικά. Μπορεί και να μπερδεύτηκε.

Και όσο για το εκατομμύριο συν bonus που τελικά αυτό τα δημιούργησε όλα τα προβλήματα, γιατί αν δεν έδινες δεκάρα τσακιστή θα είχαμε τώρα την ησυχία μας: Πρόεδρε, εγώ θα στη πω την αμαρτία μου.

Θα σου πρότεινα να το κρατήσεις. Έτσι για να τους την σπάσεις. Να πας κόντρα στο ρεύμα.

Να το βάλεις στην άκρη. Και να το δώσεις ξανά την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Αν συνεχίσει να μη το θέλει κανείς; Τότε δεν θα είναι εκατομμύριο ευρώ συν bonus.

Θα είναι το όνειρο του Σκρουτζ Μακ Ντακ που πήρε ζωή μακριά από τη Λιμνούπολη. Χωρίς καν να είναι Χριστούγεννα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ