Συμβούλιο της Επικράτειας : Απολύτως Νόμιμη η ΕΕΑ

Συμβούλιο της Επικράτειας : Απολύτως Νόμιμη η ΕΕΑ

«Χαστούκι» από το ανώτατο Δικαστήριο της χώρας στον ΠΑΟΚ και την επιτροπή Εφεσεων της ΕΠΟ. Για την Ξάνθη δεν έβγαλε καν απόφαση, κατήργησε τη δίκη.

«Ο αθώος δεν αθωώνεται» κραύγασε ο ΠΑΟΚ, μια εβδομάδα πριν. Τότε που η νέα «εξυγιανσμενη» σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε με… άλματα (π.χ η ΠΑΕ Ξάνθη και η Vialand δεν είχαν καμία σχέση, παρότι διέθεταν τα ίδια γραφεία, τους ίδιους μετόχους, τον ίδιο διευθύνοντα σύμβουλο, το ίδιο website κλπ) να μας προσγειώσει στην απόφαση της για την πολυδιοκτησία.

Το ποια είναι, βεβαίως, η συγκεκριμένη Επιτροπή της Ομοσπονδίας που έφτασε σε αυτή την απόφαση; Μάλλον θα το μάθουμε καλύτερα στη διαδρομή. Ωσονουπο. Δεν είναι μυστικό πια. Η αλήθεια πάντα βγαίνει! Η σύνθεση της διερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας. Για τα «χαρτάκια με ονόματα» που κυκλοφόρησαν στην περίφημη Γενική Συνέλευση του Οκτώβρη, της ΕΠΟ. Τότε που οι «βλαχοπρόεδροι», αφού καθαρίστηκαν οι προηγούμενοι δικαστές (με απειλές) επέλεξαν τους νέους. Με τον δικό τους τρόπο! Εξυγιαντικά!

Το πόσο αθώος όμως είναι ο ΠΑΟΚ είναι μια κουβέντα. Πολλώ δε μάλλον έπειτα από τη σημερινή εξέλιξη. Διότι το Συμβούλιο της Επικράτειας έβγαλε απόφαση απορρίπτοντας την αίτηση του Δικεφάλου, για να ακυρώσει την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ως παράνομη. Της ΕΕΑ που έκανε τον έλεγχο για τη σχέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης μέσω της εξαγοράς του αθλητικού κέντρου της δεύτερης, από τον ανιψιό Καλπαζίδη. Που μπήκε σε λογαριασμούς, που διερεύνησε τις «τριγωνικές σχέσεις» μεταξύ των εταιριών.

Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας λοιπόν όχι μόνο δεν ακύρωσε την ΕΕΑ, όπως επί της ουσίας έκανε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά με την απόφαση του το «κατοχύρωσε» ακόμη περισσότερο. Το εδραίωσε. Απερρίφθη η αίτηση του ΠΑΟΚ από το ανώτατο δικαστήριο της χώρας στην τακτικη δικαιοσύνη, όχι από την εξυγιανσμενη επιτροπή της ΕΠΟ! Και για την Ξάνθη δεν βγήκε καν απόφαση, κατήργησε τελεσίδικα την δίκη!!!!

Εις αλλά με υγεία εξυγιαντές, βρείτε νέο αφήγημα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ