Χριστοβασίλη πες… αλεύρι : Και ανακοίνωση που σε χρεώνει, έβγαλε η ΕΠΟ

Χριστοβασίλη πες… αλεύρι : Και ανακοίνωση που σε χρεώνει, έβγαλε η ΕΠΟ

Κάνουν και πλάκα στον ΠΑΣ τα παλικάρια της Εξυγίανσης.

Τα Σόδομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το παρεάκι του Μάκη, του Μπουτσικάρη και των άλλων golden boys της Εξυγίανσης. Ξεσαλώνουν για να φέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε. Όχι οι ίδιοι φυσικά: Οι υπηρέτες των αφεντάδων στο Πάρκο Γουδή.

Πριν από λίγο η ΕΠΟ θορυβημένη από την διάθεση του Χριστοβασίλη να κινηθεί νομικά για την απόφαση να διεξαχθεί ο προημιτελικός ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός, με το έτσι θέλω, στο Αγρίνιο έκανε την κίνηση της. Ανακοίνωση λέει: Προς αποκατάσταση της αλήθειας! Τι χίονι και μ@λ@κι@ς. Εδώ δεν μας γλιτώνει τίποτα.

«Στη διάρκεια των πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών, τις τελευταίες 48 ώρες, μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Γαβριηλίδη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες. Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική επίσημη γραπτή ενημέρωση της Ομοσπονδίας. Κατόπιν τούτων, και με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες του 48ώρου που προβλέπει ο Κ.Α.Π., η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., σε εφαρμογή των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το οποίο εγγυάται τη διεξαγωγή του αγώνα».

Πως λέγεται αυτό σε απλά ελληνικά; Και κερατάς και δαρμένος ο ΠΑΣ. Και το όποιο πλεονέκτημα της έδρας του έχασε, όχι μόνο πήγε στο Περιστέρι να παίξει με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο θα δει στο Αγρίνιο από κοντά τον… Τζήλο, αλλά φταίει και όλας. Το λέει ο Γαβριηλίδης. Αυτός που έκανε την κλήρωση των «8» μόνος του!

Τι να κάνουμε ρε παιδία. Όλα εδώ πληρώνονται. Την ξέχασε την εποχή ο Χριστοβασίλης που βόλταρε στο Μακεδονία Παλάς με τα εισιτήρια στα χέρια; Τότε που συναντήθηκε με τον Τσίπρα. Δυστυχώς έτσι είναι αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ