Ο Μπέος πάει τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ; Ή ο Δουβίκας τον Μπέο;

Ο Μπέος πάει τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ; Ή ο Δουβίκας τον Μπέο;

Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες που πιθανόν να οδηγούν στο ίδο αποτέλεσμα. Με αφορμή τη μεταγραφή Δουβίκα στον ΠΑΟΚ. Και με πρωταγωνιστές τον Μπέο, τον Βρύζα, τον Μάκη και τον Ρέμπε.

Είναι μία από εκείνες τις ιστορίες που κρύβει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά κι από εκείνες που όπως λέει ο λάος «χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει». Από τις ίδιες που το παρασκήνιο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ όλα όσα μπορείς να δεις σε πρωτοσέλιδα.

Ο Τάσος Δουβίκας εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Βόλου. Σε 26 παιχνίδια έχει 11 γκολ και 3 ασίστ. Τα εννιά γκολ στη Super League. Ένας Έλληνας επιθετικός που διακρίνεται σε μια εποχή που οι αξιόπιστοι Έλληνες φορ σπανίζουν. Και που ο Τζον Φαν Σιπ ψάχνει κι εκείνος να βρει παίκτες για την κορυφή της επίθεσης της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Τάσος Δουβίκας έχει εδώ και καιρό κλείσει στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι μυστικό. Ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος το είχε πει πως η προτεραιότητα είναι να τον δώσει στον ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έγινε γνωστό πως ο Βόλος έχει πάρει ήδη προκαταβολή για τη μεταγραφή του παίκτη στον ΠΑΟΚ. Και το ερώτημα που γεννιέται απ’ αυτή την ιστορία είναι αυτό που βλέπετε στον τίτλο του κειμένο.

Ο Μπέος πάει τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ; Ή ο Δουβίκας τον Μπέο; Διότι δεν πάνε πολλές μέρες από την τελευταία συνέντευξη του Αχιλλέα Μπέου που έβγαζε στη… σέντρα και πάλι όλους τους συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη. Ως συνέχεια μιας άλλη συνέντευξης, στην οποία μιλούσε για ανθρώπους που δεν ξέρουν να διαχειριστούν τα χρήματα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να μένει εκτός Ευρώπης από ποδοσφαιρικά… χωριά και να χάνει τον τίτλο από Νοέμβρη μήνα.

Όλα αυτά τα «ανοίγματα» προς την πλευρά του ΠΑΟΚ γίνονταν σε εποχές που: 1. Η Θεσσαλονίκη βουίζει για εμπλοκή του Μπέου στον ΠΑΟΚ, 2. ο Βρύζας φέρνει ξένους επενδυτές για να αγοράσουν τον Βόλο, 3. ο Μάκης Γκαγκάτσης χρεώνεται πολλές από τις… γκάφες που έχουν γίνει (επικοινωνιακές και μη όπως η ιστορία με τα δελτία πέρσι με την ΑΕΚ) και 4. ο Όλαφ Ρέμπε είναι υπό κρίση για τις επιλογές και για τη δουλειά που έχει κάνει.

Πως γίνεται η σύνδεση; Ο Μπέος χωρίς ομάδα και με δηλωμένη την επιθυμία του να αναλάβει… κουμανταδόρος σε ένα σύλλογο που θα διεκδικεί τίτλους. Ο Βρύζας που είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ και στον Σαββίδη ως… βοηθός στην διαδικασία πώλησης του Βόλου. Ο Μάκης Γκαγκάτσης να ακούει συνεχώς τον Μπέο να εκτοξεύει τα… βέλη του προς εκείνον. Και ο Όλαφ Ρέμπε, σε μια θέση που κάποτε ήταν του Βρύζα, να μην έχει πλέον και πολλούς υποστηρικτές εντός της ομάδας.

Τελικά τι λέτε; Υπάρχει απάντηση στο «Ο Μπέος πάει τον Δουβίκα στον ΠΑΟΚ; Ή ο Δουβίκας τον Μπέο;» ερώτημα ή όχι;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ