«Επεσαν» οι… πρώτες υπογραφές: Νέο συμβόλαιο ο Ινγκασον! (Vid, Pic)

«Επεσαν» οι… πρώτες υπογραφές: Νέο συμβόλαιο ο Ινγκασον! (Vid, Pic)

Ο Ινγκασον έβαλε σήμερα μια υπογραφή που «δείχνει» το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και τις εξελίξεις με το συμβόλαιό του.

Ο Σβέριρ Ινγκι Ινγκασον Είναι ο απόλυτος ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟΚ. Και φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Εχει ήδη 29 συμμετοχές και 5 γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά, όντας ο 5ος σκόρερ του ΠΑΟΚ, πίσω μόνο από Τζόλη (16), Σφιντέρσκι (9), Ζίφκοβιτς (7) και Σβαμπ (6). Προσφέροντας ποικιλοτρόπως στην ομάδα του. Και αποτελώντας ηγετική μορφή για τον Δικέφαλο.

Οπως έχει αποκαλύψει ήδη to10.gr, ο Ινγκασον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2024. Η τρέχουσα συμφωνία εκπνέει το 2022 και όλα δείχνουν ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ανανέωση θα ανακοινωθεί και επίσημα, καθώς οι δύο πλευρές είναι πάρα πολύ κοντά στο τελικό deal. Με τον Ινγκασον να έχει θέσει τον πήχη των αποδοχών του στο 1.000.000 €.

Ο Ισλανδός στόπερ, ωστόσο, υπέγραψε χθες ένα συμβόλαιο. Οχι το νέο του με τον ΠΑΟΚ. Αλλά το νέο του με την εταιρεία που τον εκπροσωπεί και διαπραγματεύεται τη νέα συμφωνάι του με τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο λόγος για την Ολλανδική εταιρεία μάνατζμεντ SEG (Sports Entertainment Group), η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Την ανακοίνωση της συμφωνίας έκανε ο Ελληνας εκπρόσωπος της εταιρείας, Τάσος Παπαδόπουλος, αλλά και η ίδια η εταιρεία, ανεβάζοντας σχετικά βίντεο και φωτογραφίες με τις υπογραφές του Ινγκασον. Εξέλιξη που φαίνεται ότι συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του ποδοσφαίρου. Και γενικώς με το μέλλον του. Καθώς είναι κοινό μυστικό ότι ο Ινγκασον είχε προτάσεις στα χέρια του και τον Ιανουάριο, αλλά ο ΠΑΟΚ επέλεξε να μην τον αφήσει να φύγει. Ενώ και ο παίκτης δεν πίεσε να φύγει, αν και έχει το πάνω. Για διάφορους λόγους…

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΙΝΓΚΑΣΟΝ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ