Ανω κάτω η «Εξυγίανση» για την κλήρωση : «Εσύ με τον Ολυμπιακό» – «Όχι εγώ, εσύ» – «Όχι, εσύ…»

Ανω κάτω η «Εξυγίανση» για την κλήρωση : «Εσύ με τον Ολυμπιακό» – «Όχι εγώ, εσύ» – «Όχι, εσύ…»

Μάχη στα ενδότερα της ΕΠΟ ποιος εκ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ δεν θα κληρωθεί με τον Ολυμπιακό στους «4» του Κυπέλλου. Και το σόου του εξευτελισμού συνεχίζεται...

Το «σχέδιο» πέτυχε. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε το Αρη (πιο πολύ θα… βόλευε να συμβεί το αντίθετο, αλλά και έτσι κέρδος υπάρχει).Το εμπνευσμένο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη ολοκλήρωσε το παζλ των τεσσάρων κομματιών των ημιτελικών του Κυπέλλου. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν τις ομάδες που θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου. Ως τα μέσα Μαΐου και τον τελικό της διοργάνωσης.

Ηδη οι προβλέψεις άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Οι περισσότεροι ποντάρουν σε ζευγάρια ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως πρόκειται για πολύ δύσκολη κατάσταση για τα «παιδιά» της Εξυγίανσης. Καθώς τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν μπορούν να «βολευτούν» όλοι με αντίπαλο από τους λεγόμενους «εύκολους». Και αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Το βασικό ζητούμενο, πλέον, είναι ποιος θα «τύχει» με τον Ολυμπιακό. Ποιος θα αναλάβει το δύσκολο έργο να προσπαθήσει να αποκλείσει τους Ερυθρόλευκους και να τους εμποδίσει από την κατάκτηση ενός δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ. Εγχείρημα, βεβαίως, που δεν το λες και το πιο εύκολο του κόσμου. Τόσο λόγω της διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων, όσο και βάσει της εικόνας που δείχνουν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Από το βράδυ της Πέμπτης, έως και το μεσημέρι της 19ης Μαρτίου, όταν και έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η κλήρωση για τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, αναμένεται να υπάρξει μεγάλη «μάχη» για την κληρωτίδα. Καθώς ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε η ΑΕΚ θέλουν να βρεθούν απέναντι τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια. Διπλά παιχνίδια, άρα μεγαλύτερες οι πιθανότητες να περάσει η ομάδα του Μαρτίνς.

Η «μάχη» στα ενδότερα της ΕΠΟ, για το ποιος θα αναλάβει τη δύσκολη δουλειά έχει ξεκινήσει ήδη. Με τα πρωτοπαλίκαρα της «Εξυγίανσης» να προσπαθούν να καταλήξουν ποιος δεν θα κληρωθεί με τον Ολυμπιακό τώρα. Αλλά θα προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό, για να τον έχει αντίπαλο σε μονό παιχνίδι, εάν προκριθεί επί του ΠΑΣ.

Αυτό που λένε εκείνοι που ξέρουν τις σχέσεις μεταξύ Μελισσανίδη και Σαββίδη, αλλά και το παιχνίδι στην ΕΠΟ, είναι ότι εάν ο Ιβάν μπορεί να διευκολύνει με κάποιον τρόπο τον άνθρωπο που του έδωσε πέρυσι τη δυνατότητα να παλέψει για το Champions League και δεν έκανε ένσταση για τα άκυρα δελτία, θα το κάνει. Για αυτό και ποντάρουν περισσότερο στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την άλλη, εάν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι αντίπαλοι στους «4», σίγουρα κάποιος εκ των δύο θα είναι στον τελικό. Κάτι που δεν είναι διόλου σίγουρο στα άλλα «σταυρώματα». Καθώς εκτός των άλλων, ο ΠΑΣ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι και έτοιμος για «ζημιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ