Ο ΠΑΟΚ θέλει να «κρύψει» τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά ο Αρης και το 2-3-3 τον βάζουν στη σέντρα…

Ο ΠΑΟΚ θέλει να «κρύψει» τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά ο Αρης και το 2-3-3 τον βάζουν στη σέντρα…

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης είναι το σημείο μηδέν για το μέλλον του Γκαρσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ, με το ρεκόρ του έναντι των top 6 ομάδων, να είναι θλιβερό!

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία στην Τούμπα, ο Πάμπλο Γκαρσία είχε δηλώσει πως ο ΠΑΟΚ είναι ισάξιος με τους Ερυθρόλευκους και πως τα δικά του λάθη είναι αυτά που έχουν δημιουργήσει τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο, έκτοτε ο Δικέφαλος έχει δύο ήττες (Ολυμπιακός 3-0, ΑστέραςΤρίπολης), δύο ισοπαλίες στην έδρα του (ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης) και 4 νίκες με ΟΦΗ, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λαμία, που πήγε στην Τούμπα χωρίς 13 παίκτες!

Η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι πάλι στο -15 και ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Σήμερα (19:30) υποδέχεται τον Αρη και την επόμενη Κυριακή ταξιδεύει στην Αθήνα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Με λίγα λόγια, τα πράγματα δεν είναι απλά. Και δεν θα είναι απλά ούτε στα πλέι οφ, όπου ήδη έχουν κλείσει θέση Ολυμπιακός, Αρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης.

Ομάδες κόντρα στις οποίες ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, με γκολ 9-11! Με λίγα λόγια, εάν ο Γκαρσία δεν αλλάξει δραστικά την εικόνα της ομάδας του, τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα.

Μπορεί στην πρόσφατη ανακοίνωση των οργανωμένων ο ίδιος να μην «βράχηκε», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει και η σειρά του. Μάλιστα, ο ίδιος γνωρίζει καλά τι έρχεται. Και για αυτό έχει αγχωθεί. Και επειδή δεν μπορεί να το διαχειριστεί ψυχολογικά, αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία και εκνευρισμό και στο δυναμικό του Δικεφάλου.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να στηρίξει με κάθε τρόπο το σύνολο, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο όλη την εβδομάδα γίνεται προσπάθεια να στηριχθεί ο Πάμπλο, με την ομιλία του στα αποδυτήρια να παίρνει διαστάσεις ομιλίας… Αλ Πατσίνο, στο «Any Given Sunday».

Ωστόσο, είναι σαφές ότι εάν το παιχνίδι με τον Αρη στραβώσει, ούτε ο Γκαρσία θα μείνει εκτός κάδρου. Διότι, όσο κι αν του δοθεί χρόνος και… ασυλία, ο ίδιος δεν δείχνει την ικανότητα να προσδώσει το κάτι παραπάνω που ζητάει ο Δικέφαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ