Όπως τα είπε το… Open στις κλήσεις

Όπως τα είπε το… Open στις κλήσεις

Η... μαγική σφαίρα του Open μίλησε για ακόμη μία φορά και μετά τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως τελειώνει και από την Εθνική ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ποιες ήταν οι άλλες φορές που το κανάλι του Ιβάν μας προϊδέασε για τις κλήσεις του Φαν Σιπ.

Γνωστές έγιναν το απόγευμα της Τρίτης (16/3) οι κλήσεις του Τζον Φαν Σιπ ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και θα έλεγε κανείς πως παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο γι’ αυτούς που θα βρεθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όσο και γι’ αυτούς που έμειναν εκτός.

Ένα ηχηρό όνομα που δεν θα δει κανείς ανάμεσα στους παίκτες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι αυτό του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο άλλοτε… Superman του ΠΑΟΚ, αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα για τον Δικέφαλο, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στα επίσημα της Τούμπας κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη, ωστόσο όπως φαίνεται τελειώνει παράλληλα και από την Εθνική ομάδα.

Κάτι για το οποίο όμως δεν μπορείς να πεις ότι έπεσες από τα σύννεφα αν παρακολουθείς Open TV. To κανάλι του Ιβάν είχε… στρώσει το έδαφος κανονικά, παρουσιάζοντας σαν σίγουρους του Βλαχοδήμο και Καπίνο με τους Διούδη και Πασχαλάκη να διεκδικούν την τρίτη θέση. Τελικά νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού όπως καταλάβατε.

Και επειδή θα ισχυριστεί κάποιος ότι ο Πασχαλάκης έχει χάσει τη θέση του στον ΠΑΟΚ άρα έχει ίσως μια λογική η απόφαση του Φαν Σιπ, κατά το παρελθόν υπήρξαν και άλλες φορές που πάλι δεν έπαιζε στην ομάδα του ο 31χρονος άσος αλλά στην Εθνική τη θέση την είχε καπαρωμένη. Μαντέψτε τί άλλαξε.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά (προφανώς ούτε και η τελευταία) που το Open έδωσε το στίγμα του για τις κλήσεις του Φαν Σιπ, πριν… τον ίδιο τον Φαν Σιπ. Ποιος να ξεχάσει την ιστορία με τον αποκλεισμό των Σωκράτη και Μανωλά ή ακόμη και εκείνη με τον Σιόβα όπου ο ομοσπονδιακός προπονητής ανακοίνωσε στον αέρα εκπομπής του καναλιού ότι δεν θα τον ξανακαλέσει, γιατί απλά είπε την αλήθεια. Ότι δεν γίνεται να μένουν εκτός Εθνικής ομάδας οι δύο καλύτεροι αμυντικοί της.

Και για να επιστρέψουμε στις κλήσεις, από τις… μη κλήσεις, από το ίδιο κανάλι μάθαμε ότι έρχεται και η κλήση του Τάσου Δουβίκα. Ενός παιδιού που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Βόλου, αλλά στην Εθνική τον είδαν μόλις έγινε γνωστό ότι κλείνει στον ΠΑΟΚ. Πολλές οι συμπτώσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ