Η αποθέωση της γραφικότητας: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έβαλαν υποψήφιο για την ΕΠΟ τον Νίκα που στηρίζει Ζαγοράκη…

Η αποθέωση της γραφικότητας: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έβαλαν υποψήφιο για την ΕΠΟ τον Νίκα που στηρίζει Ζαγοράκη…

Τόσο χαμένα τα έχει η… εξυγίανση. Άρον-άρον έριξαν τον Νίκα της ΕΠΣ Βοιωτίας τα «συναιτεράκια» για την ΕΠΟ την ώρα που η ΕΠΣ Βοιωτίας στηρίζει τον αντίπαλο…

Κωμωδία η «εξυγίανση», κωμωδία και αυτοί που την επέβαλλαν διασύροντας σε όλα τα επίπεδα το ποδόσφαιρο μας. Γνωστά τα «έργα» της… εξυγίανσης την τελευταία 4ετια με τους χαλίφηδες βορρά και νότου να ισοπεδώνουν τα πάντα για πάρτη τους και παρόλαυτα να βλέπουν τις ομάδες τους να καταρρέουν. Και κυρίως να βλέπουν το «παιχνίδι» στην ΕΠΟ να κινδυνεύει με την περίπτωση του Ζαγοράκη να μην τους κάθεται προφανώς όπως την ήθελαν.

Τελευταία στιγμή λοιπόν οι «εξυγιαντικές» δυνάμεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έριξαν στη «μάχη» για την προεδρία της ΕΠΟ τον Νίκα, πρόεδρο της ΕΠΣ Βοιωτίας. Τα… συναιτεράκια που υποτίθεται ότι θέλουν το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ελέγχουν την ΕΠΟ και όλο το σύστημα.

Θα πείτε, έως εδώ, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Η πλάκα όμως είναι πως οι άνθρωποι λειτουργούν με πανικό και στο… πόδι. Ο Νίκας λοιπόν που είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας στηρίζει τον Ζαγοράκη! Και μάλιστα ένθερμα αν δούμε πως προβάλετε η σχετική στήριξη από το επίσημο σάιτ της ΕΠΣ Βοιωτίας. Πρώτο στα δημοφιλέστερα θέματα είναι όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία.

Ο Νίκας λοιπόν που κατέβηκε για πρόεδρος βλέπει την ΕΠΣ στην οποία είναι πρόεδρος να στηρίζει τον αντίπαλο του, τον Ζαγοράκη. Απόδειξη της προχειρότητας, γραφικότητας αλλά και πανικού που υπάρχει στο στρατόπεδο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που προσπαθεί να κρατήσει τους… γιαννάκηδες στο κόλπο και μετά την… Γραμμένη εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κάντε μια ανανέωση στο σάιτ παιδιά….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ