ΑΕΚ : Δεν γλιτώνει ούτε με… κονέ

ΑΕΚ : Δεν γλιτώνει ούτε με… κονέ

Οι εξελίξεις τρέχουν στην ΑΕΚ. Και ο (νέος) τεχνικός διευθυντής, δεν φαίνεται να τις προλαβαίνει.

Συνέβη χθες βράδυ. Από τα… κυβερνητικά έδρανα του ρεπορτάζ. Μια ολοκληρωμένη επίθεση στο πρόσωπο του Παναγιώτη Κονέ, διότι αμφισβήτησε –τον Γενάρη- πως ενδεχόμενη επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ θα μπορούσε να βοηθήσει.

Δεν ονοματίστηκε ο τεχνικός διευθυντής. Η «φωτογραφία» όμως προσφέρονταν στο πιάτο των αναγνωστών. Ότι εκείνος είναι που «χάλασε» την τελειωμένη υπόθεση της επιστροφής του Βόσνιου, διότι εξέφρασε αντιρρήσεις. Και τέλος πάντων, πως σκέφτηκε φωναχτά ότι ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι κακή επιρροή στα αποδυτήρια. Σα δεν ντρέπεται. Λες και τον ρώτησε κανείς. Λες και τον προσέλαβαν για τεχνικό διευθυντή!

Ναι, τέτοιες ομορφιές. Και σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ξέρεις να διαβάζεις. Και κυρίως ποιους διαβάζεις. Πόσο ελεγχόμενοι είναι. Διότι οι συγκεκριμένοι, δίνουν την αίσθηση πως λένε την άποψη τους, αλλά το μόνο που κάνουν επί της ουσίας είναι να σου δίνουν εικόνες από το μέλλον. «Σκηνές από τα προσεχώς» που έλεγαν στο σινεμά.

Σου λένε δηλαδή:

1) Ο Μελισσανίδης ήθελε τον Βράνιες. Ο Κονέ δεν τον ήθελε.

2) Ο επενδύτης δεν είχε πρόβλημα να πληρώσει, ο τεχνικός διευθυντής δεν τον άφησε.

3) Η ευθύνη δηλαδή για το χάλι της άμυνας εμμέσως είναι δική του.

Σου λένε επίσης ότι τώρα ξέρεις που πήγαινε ο χρησμός του Βράνιες πως «ένας πουσ… δεν με ήθελε στην ΑΕΚ».

Αν ήθελαν να το χοντρύνουν; Θα σου έλεγαν ότι τον Γενάρη ο Ίβιτς και ο Γιαννάκης είδαν δύο φορές στη Γλυφάδα τον Βράνιες για τα «τυπικά». Αλλά τους προέκυψε η απόφαση του «μεγάλου» για νέο τεχνικό διευθυντή και τους χάλασε τη σούπα.

Τέλος πάντων. Ο Κονέ δεν πατά γερά στα πόδια του. Η ΑΕΚ έχει ήδη γυρίσει σελίδα εμπιστευόμενη τον Γιάννη Παπαδημητρίου. Μαζί του μιλάει για τον επόμενο προπονητή. Μαζί σχεδιάζει ότι ποδοσφαιρικό αφήνει ο Γιαννάκης για τους άλλους. Διότι αυτός είναι το πραγματικό νο 2 της διοίκησης.

Ο Κονέ δεν σώζεται ούτε… με κονέ. Εκτός αν θέλει να παίξει τον ρόλο του… παγκίτη. Να κρατήσει δηλαδή ο άνθρωπος τον «τίτλο» και τον «μισθό» μέχρι να του πουν τα χαιρετίσματα. Δημοσιεύματα βεβαίως σαν το χθεσινό σε εξωθούν σε παραίτηση. Και ξέρετε τι συμβαίνει όταν φεύγεις μόνος σου; Προσφέρεις άλλη μια δικαιολογία στην «διοίκηση». Και φυσικά δεν διεκδικείς αποζημίωση…

Αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ