No mercy : Ο Γιαννάκης έπιασε ξανά κορόιδο τον ΠΑΟΚ

No mercy : Ο Γιαννάκης έπιασε ξανά κορόιδο τον ΠΑΟΚ

Βατερλό του Γκαγκάτση στις «επιτροπές» της νέας διοίκησης. Η ΑΕΚ ελέγχει όλο το… κόλπο της Εξυγίανσης. Ο ΠΑΟΚ αρκείται στο… VAR και τον Μανούχο.

Σε Βατερλό του Μάκη Γκαγκάτση και του ΠΑΟΚ από τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και την ΑΕΚ εξελίχθηκε η διαδικασία ορισμού των Προέδρων και των συνθέσεων των Διαρκών και των ad hoc Επιτροπών του Καταστατικού της ΕΠΟ:

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος εξαφάνισε, στην κυριολεξία, τον «Δικέφαλο του Βορρά» από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, κράτησε για τον εαυτό του όλη την εξουσία και σε συνδυασμό με το «φονικό» δίδυμο Παναγιώτης Δημητρίου – Ιάκωβος Φιλιππούσης κατάντησε τον Ζαγοράκη χειρότερο από φύκο στο Πάρκο Γουδή.

«No mercy» αποφάσισε και διαμήνυσε ο Γιαννάκης στον Μάκη και για του λόγου το αληθές του έστειλε ένα σκληρό και ηχηρό μήνυμα για να καταλάβει ο λεβεντονιός του ΠΑΟΚ τι τον περιμένει κι αυτόν αν δεν είναι καλό παιδί κι αν δεν κάνει τα θελήματα του Γιαννάκη.

Πέντε (ζωή νάχουν) μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ θεωρούσε «δικά του» ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά τις εκλογές, «τέσσερα και πολλά είναι» απαντούσαν όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα κι είχαν, όπως αποδείχθηκε, απόλυτο δίκιο.

Από τους «πέντε» του ΠΑΟΚ μόνο ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, γνωστός από την έκκληση στον Δημήτρη Μελισσανίδη «κάνε κάτι πρόεδρε, μας σφάζουν» στον Τελικό του Μπερνα-Μπέου (μετά το γκολ οφσάϊντ που κατακύρωσε ο Κομίνης), ορίστηκε Πρόεδρος σε Επιτροπή του Καταστατικού ( Ασφάλειας και Γηπέδων), στην ίδια που είχε οριστεί και με τη διοίκηση Γραμμένου.

Οι υπόλοιποι τέσσερις (Αντωνίου, Χατζησαρόγλου, Μπουχλαριώτης, Γαβριηλίδης) είτε παραχώθηκαν σε θέσεις και επιτροπές που ούτε γελάνε, ούτε κλαίνε, είτε εξαφανίστηκαν εντελώς από τον χάρτη, ως μη γενόμενοι.

Ο Στέργιος Αντωνίου εκλέχτηκε Α΄ Αντιπρόεδρος, θέση άνευ ουσίας, καθώς Αναπληρωτής Πρόεδρος και γενικός κουμανταδόρος είναι πασίγνωστος Παναγιώτης Δημητρίου (πατέρας της Λώρας Δημητρίου, της γνωστής Ριζούπολης) και ορίστηκε εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League 1, στις συνεδριάσεις της οποίας κάθεται κοντά στο παράθυρο για να τον χτυπάει ο ήλιος ή για να μην τον προλαβαίνει ο Μπέος. Έτερον ουδέν! Ουδείς ασχολείται μαζί του!

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου με τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη ορίστηκαν απλά μέλη στην 11μελή Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, η οποία έχει απλό εισηγητικό χαρακτήρα προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την τελευταία να γράφει στα εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις σχετικές εισηγήσεις όταν το επιθυμεί και το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Δεν εμφανίζονται πουθενά αλλού, σε καμία Επιτροπή και σε καμία θέση.

Ο Δαμιανός (Μάνος για τους φίλους) Γαβιηλίδης, εκλεγμένο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με τις ψήφους των Ενώσεων, τρίτος σε αριθμό ψήφων (53), εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Δεν υπάρχει πουθενά στις λίστες. Δεν ορίστηκε ούτε ως απλό μέλος σε Επιτροπή, δεν ακούστηκε καν το όνομα του, άνοιξε η γη και τον κατάπιε! Ας όψεται( λένε οι κακές γλώσσες) η τελευταία κλήρωση του Κυπέλου, όπου άλλα ο Γιαννάκης ήθελε και ζήτησε και άλλα ο Αγραφιώτης έβγαλε από την κληρωτίδα υπό το βλέμμα απελπισίας του Μάνου.

Από το μεσημέρι του Σαββάτου κλαίει με μαύρο δάκρυ για την κατάντια του, αλλά, όπως φαίνεται, κανένας δεν συγκινείται, ούτε ενδιαφέρεται. «Άστον αυτόν, πάει, πέθανε» είναι η απάντηση στις απορίες… Πάλι καλά που εμφανίστηκε στο VAR της Τρίπολης ο Μανούχος και άλλαξε λίγο το συναίσθημα.

Είναι τέτοια και τόση η μανία εξουσίας του Γιαννάκη Παπαδόπουλου, που δεν δίστασε να γελοιοποιήσει σε ακραίο βαθμό τον Μάκη και τον ΠΑΟΚ ορίζοντας Πρόεδρο σε Επιτροπή του Καταστατικού της ΕΠΟ έναν απλό Πρόεδρο Ένωσης που δεν ήταν καν υποψήφιος για καμία θέση στις εκλογές ( Τάκης Καρράς, Πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας, συνταξιούχος χωροφύλακας Πρόεδρος στην Ιατρική Επιτροπή) ή ένα εκλεγμένο αναπληρωματικό μέλος ( Παναγιώτης Διακοφώτης, Πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Πρόεδρος στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή) μόνο και μόνο επειδή έδειξαν πόσο καλά και υπάκουα παιδιά είναι.

Μέχρι και στην Επιτροπή Διαμεσολαβητών ( manager) πρόεδρος ορίστηκε ένας κ. Χρήστος Φαφούτης αγνώστων λοιπών στοιχείων, προφανώς ευνοούμενος του Γιαννάκη Παπαδόπουλου. Κι ο Μάνος να κυκλοφορεί στις αναζητήσεις μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού!!

Μεγάλοι κερδισμένοι της υπόθεσης ο κ. Άγγελός Δανιήλ, ερευνώμενος από την Επιτροπή Δεοντολογίας για επιθέσεις, απειλές, εκβιασμούς, χρηματισμούς σε εκλογές δέκα Ενώσεων, που ορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων και Υπεύθυνος για την Διαχείριση Ποιότητας (ISO) της ΕΠΟ(!!!!!!!) και ο πολυθρύλητος Τάκης Παπαχρήστος (χαλάλι οι σφαλιάρες που έφαγε από τον Γιαννάκη στις εκλογές του στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) που είναι πλέον Πρόεδρος τόσο στην Τεχνική Επιτροπή, όσο και στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων.

Εννοείται πως σε Επιτροπή ( στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή ) ορίστηκε και ο έτερος του εκλογικού συνεργείου και επίσης διωκόμενος από την Επιτροπή Δεοντολογίας Κωνσταντίνος Ντάσιος της πολύπαθης ΕΠΣ Αχαϊας και αυτός, κολλητάρι του κ. Δανιήλ και του Γιαννάκη βοηθός βου!!!

Η μαϊμού είδηση ότι ο Ζαγοράκης ανέλαβε την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είναι για να γελάνε και τα παπαγαλάκια στα δέντρα στο Πάρκο Γουδή. Ο Ζαγοράκης δεν ανέλαβε καμία Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, όπως αφήνεται να εννοηθεί.

Ο Ζαγοράκης, ως πρόεδρος της ΕΠΟ, ex officio, εξ ορισμού, σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΠΟ ( άρθρο 52 ), προεδρεύει της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, δεν χρειάζεται να οριστεί από κανένα σώμα ή πρόσωπο, ούτε να εκλεγεί από κάποια διαδικασία. Άειντε νούμερα!!!

Υ.Γ. Κι όλα αυτά ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποτόλμησε, απαντώντας στον κ. Αγραφιώτη, να τα υιοθετήσει, να τα αποδεχθεί, να τα ευλογήσει και να τα οικειοποιηθεί δημοσίως, στη διάρκεια της συνεδρίασης! Γελάνε και τα χαλάκια στο Ευρωκοινοβούλιο!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ