Παναθηναϊκός: Ο «Γάλλος» που δεν έχει ξεχάσει ο Ντρεοσί (vid)

Παναθηναϊκός: Ο «Γάλλος» που δεν έχει ξεχάσει ο Ντρεοσί (vid)

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ της Ανζέ, Σάντα Τιούμπ παραμένει πάντα ψηλά στο μπλοκάκι του γενικού διευθυντή του Τριφυλλιού.

Τον Ιανουάριο ο Πιερ Ντρεοσί επιχείρησε να φέρει στον Παναθηναϊκό τον 25χρονο Σενεγαλέζο εξτρέμ της Ανζέ, Σάντα Τιούμπ. Οι συνομιλίες του για τον εξάμηνο δανεισμό του Τιούμπ δεν ευοδώθηκαν, λόγω και της διστακτικότητας του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Τελικά, ο Ντρεοσί έκλεισε τον Γενί Ενγκμπακοτό, ο οποίος δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Σαντά Τιούμπ δεν δικαιώθηκε για την απόφαση του να συνεχίσει στην Ανζέ. Γιατί μπορεί ο Αφρικανός επιθετικός να έχει παίξει σε 27 ματς, όμως ο συνολικός χρόνος του είναι μόλις 1.271′. Τις περισσότερες φορές ο Τιούμπ περνάει ως αλλαγή στα παιχνίδια και έχει ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Με το καλοκαίρι να μην απέχει πολύ, ο Ντρεοσί έχει αρχίσει την προεργασία του για την ενίσχυση του ρόστερ. Αν και η παραμονή του στην Αθήνα δεν θεωρείται βέβαιη, ο γενικός διευθυντής του Τριφυλλιού ανταλλάσει emails με τις επαφές του στη Γαλλία και συγκεντρώνει πληροφορίες για παίκτες που έχει ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με γαλλικές «πηγές», ο Ντρεοσί δεν έχει ξεχάσει τον Σάντα Τιούμπ. Ο γεννημένος στην πόλη Ναντέρ της Γαλλίας, την 1η Ιουνίου του 1995 από Σενεγαλέζους γονείς αλλά με γαλλικό διαβατήριο, είναι μία δελεαστική περίπτωση. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, αλλά η Ανζέ δεν θα έλεγε «όχι» στην παραχώρηση του αφού δεν είναι βασικός στον σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας. Επιπλέον, ο Τιούμπ είναι 7 φορές διεθνής με τη Σενεγάλη και θα ήθελε να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για να πάρει μέρος στο Κόπα Άφρικα του Ιανουαρίου του 2022.

Τα δεδομένα τα λαμβάνει υπόψη του ο Ντρεοσί και προσεχώς θα διερευνήσει την υπόθεση του Σάντα Τιουμπ. Για δανεισμό σε πρώτη φάση και ίσως με μία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022. Άλλωστε, η απόπειρα του να αποκτήσει τον Στίβεν Μεντόζα την τελευταία (στην κυριολεξία) ώρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δείχνει ότι ακραίο επιθετικό θα ψάξει έτσι και αλλιώς…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ