Έρευνα σοκ: Συνεχίζει να χάνει κοινό η Μπάγερν, καλύτερα τα πράγματα για τη Γιουβέντους

Έρευνα σοκ: Συνεχίζει να χάνει κοινό η Μπάγερν, καλύτερα τα πράγματα για τη Γιουβέντους

Τι παθαίνουν στο Μόναχο, αγνοώντας την αλήθεια.

Μόνο αλήθειες αναγνώστες μου. Το προνόμιο του να διαβάζεις αθλητικές ιστοσελίδες και να βλέπεις αθλητικές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Να λαμβάνεις πληροφορίες από τους καλύτερους. Από εκείνους που η… προοδευτική σκέψη τους σε συνδυασμό φυσικά με την απαραίτητη έρευνα ανοίγει νέους ορίζοντες.

Που να ξέρουν οι ερασιτέχνες στο Μόναχο, το κακό που κάνουν στην ομάδα τους, την Μπάγερν η οποία χθες πήρε και τυπικά το 9ο σερί πρωτάθλημα. Που να ξέρουν ότι βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους καθώς με αυτό τον τρόπο η δημοφιλία του Βαυαρικού κλαμπ ισοπεδώνεται. Δεν είδαν τι έπαθε ο Ολυμπιακός ο οποίος κερδίζοντας σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια χάνει τον έναν φίλαθλο μετά τον άλλο. Δεν διάβασαν τις έρευνες στο σάιτ της αλήθειας για να καταλάβουν το βαρύ τίμημα της επιτυχίας.

Τελειωμένη είναι η Μπάγερν. Όπως ο Ολυμπιακός. Εκατομμύρια φιλάθλους χάνει η Γερμανική ομάδα με αυτό το σερί τίτλων. Όλοι γίνονται Ντόρτμουντ, Σάλκε και Γκλάντμπαχ! Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα που οι Βαυαροί ετοιμάζουν δραστικά μέτρα για να σταματήσουν την κατρακύλα. Όπως στον Πειραιά ένα πράγμα που στόχος είναι από εδώ και πέρα να σταματήσει να κάνει πλάκα στις υπόλοιπες ομάδες που τον βλέπουν να σηκώνει την μια κούπα μετά την άλλη. Μήπως δουν άσπρη μέρα και αυτοί. Μήπως και βρουν την γαλήνη και την δημοφιλία που καλπάζει σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και βέβαια τον ΠΑΟΚ που μέσα σε λίγα χρόνια έχει γίνει πρώτη δύναμη στην Ευρώπη!

Ναι, το αποκαλύπτω και αυτό τώρα πάνω στην τρέλα μου, καλή μου αναγνώστρια, πιστέ μου αναγνώστη. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος και της Μπάγερν!

Aber wer ist dieser PAOK? Είπαν στο Μόναχο σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες οι Βαυαροί. Για όσους δεν γνωρίζουν γερμανικά (κακώς πολύ κακώς), αυτό σημαίνει «Μα ποιος ειναι αυτός ο ΠΑΟΚ τελικά;». Έχουν σοκαριστεί στο Μόναχο με την δημοφιλία του ΠΑΟΚ που καλπάζει. Καλά δεν το συζητάμε για ΠΑΟ και ΑΕΚ, με την τραγική αγωνιστική πορεία που έχουν αλλά και την συνέπεια στην αποτυχία τους έχουν βάλει πλώρη για παγκόσμια πρωτιά! Ποιος να σας τα πει αυτά φίλοι μου, οι λαλάκηδες;;;

Και συνεχίζω Ευρωπαϊκά. Τα ίδια πάθαινε και η Γιουβέντους χρόνια τώρα. Απλά οι Ιταλοί βλέπουν… Λαλάκη και φέτος μαζεύτηκαν. Έχασαν ένα πρωτάθλημα γιατί σε λίγο τα ματς της ομάδας τους θα τα έβλεπαν μονάχοι τους. Το είχαν ξεκαθαρίσει οι οπαδοί τους. Αν πάρετε και άλλο σερί πρωτάθλημα εμάς ξεχάστε μας! Ναι, ακριβώς έτσι αφού λέγετε πως έκαναν μεγάλη πλάκα οι Γιουβεντίνοι στους οπαδούς της Ίντερ που πήραν το πρωτάθλημα φέτος και σκέφτονται ήδη πως θα αντιμετωπίσουν την πτώση της δημοφιλίας.

Καλά για την Παρί δεν το συζητάμε. Ο Κελαιφί το ξεκαθάρισε στους Παριζιάνους. «Πέρσι πήγατε να μας καταστρέψετε με το Τσάμπιονς Λιγκ, ευτυχώς την πάτησε η Μπάγερν, φέτος την γλιτώσαμε. Μην τυχόν και κάνετε καμία μ@λ@κια και πιέσετε την Λιλ και ξαναπάρουμε το πρωτάθλημα. Ως εδώ. Ανοχή τέλος!».

Δράμα η κατάσταση αναγνώστες μου, και κωμωδία μαζί για τους γνωστούς… κωμικούς του επαγγέλματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ