Η… κυρία Γιαννίκη και ο Λόπεθ

Η… κυρία Γιαννίκη και ο Λόπεθ

Ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Αργύρη Γιαννίκη να είναι ψηλά στη λίστα, ενώ κοιτάζει και την περίπτωση του Άνχελ Λόπεθ.

Η επόμενη μέρα και ο προγραμματισμός στο στρατόπεδο του Ατρομήτου ξεκινάει από τη θέση του προπονητή. Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου και η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Το πρώτο όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Αργύρη Γιαννίκη. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου έχουν πολύ καλή άποψη για την πορεία και το έργο του Έλληνα τεχνικού στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον θεωρούν ικανό να «τρέξει» την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε επικοινωνία, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο αλλά ο Γιαννίκης ζήτησε κι άλλο χρόνο για να δώσει την τελική του απάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του που βρίσκεται σε πολύ καλή δουλειά στη Γερμανία, τον πιέζει να επιστρέψει εκεί.

Ο 40χρονος τεχνικός θέλει να κερδίσει χρόνο, καθώς περιμένει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα στη Γερμανία ώστε να δει αν θα μπορέσει να έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Η διοίκηση του Ατρομήτου δεν μένει μόνο στην περίπτωση του Γιαννίκη και εξετάζει παράλληλα εναλλακτικές λύσεις για τον εκλεκτό του πάγκου.

Ένας εξ αυτών είναι ο Άνχελ Λόπεθ, ο οποίος πραγματοποίησε αρκετά καλή σεζόν με τον Βόλο και αποχώρησε προτού ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο 38χρονος Ισπανός κατέχει εξίσου περίοπτη θέση στη λίστα των υποψηφίων, καθώς το έργο του στην ομάδα της Μαγνησίας δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Στον Ατρόμητο θέλουν, όπως φαίνεται, να έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις σύντομα ώστε να πάρουν σειρά και άλλα ζητήματα, όπως τα μεταγραφικά και οι αποχωρήσεις παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ