Οι βλαχοπρόεδροι «στριμώχτηκαν» και οι δρόμοι είναι τρεις- Νέo μήνυμα από την UEFA

Οι βλαχοπρόεδροι «στριμώχτηκαν» και οι δρόμοι είναι τρεις- Νέo μήνυμα από την UEFA

Έντονη κινητικότητα πριν την αυριανή Εκτελεστική Επιτροπή και την μεθαυριανή συνέλευση

Έσφιξαν τα γάλατα στο πάρκο Γουδή. Και τα παλικάρια της «εξυγίανσης» έχουν αρχίσει και την «ακούν» παρότι προσπαθούν να δείχνουν ψύχραιμοι και ασφαλείς στις πλάτες του Τίγρη και της Αρκούδας.

Θορυβημένοι και από το τελεσίγραφο του Ζόραν Λάκοβιτς «Περάστε την Ολιστική Μελέτη τη Δευτέρα ή τελειώσατε». Συνειδητοποιημένοι πως τα ψέματα τελείωσαν. Ή θα  εναρμονιστούν με τον «χάρτη» που συνέταξαν οι συνομοσπονδίες αποκλειστικά για την ΕΠΟ. Ή από εδώ και στο εξής η Ομοσπονδία δεν θα ξαναπάρει φράγκο.

Και όχι μόνο από FIFA-UEFA αλλά και από την Κυβέρνηση.

Άντε μετά λοιπόν να βγει το… μισθολόγιο των 150 ατόμων. Άντε να συνεχιστούν οι παραμονές στα χλιδάτα ξενοδοχεία και τα ταξιδάκια για τους βλαχοπροέδρους. Άντε να ξαναμπούν σε Επιτροπές και να τρέχουν τα 5χίλιαρα bonus.

Έχουν βάλει όλα τα μέσα τις τελευταίες ημέρες για να ζητήσουν από FIFA-UEFA να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Για να τους πάρουν με το καλό. Δεν υπάρχει όμως ανταπόκριση. Και για να καταλάβει κανείς το τελευταίο χτύπημα; Αρνήθηκε η UEFA να στείλει άνθρωπο στην Ελλάδα για την Γενική Συνέλευση.

Επιμένει στο «κάντε αυτό που πρέπει ή…» η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Δεν θέλουν καμία σχέση. Καμία συζήτηση. Θέλουν να περάσει η Ολιστική. Το απαιτούν, αρνούμενοι να κάνουν συνομιλητές τους ανέργους από την Πάτρα και τους μπογιατζήδες από τα 12άνησα.

Τι θα κάνουν λοιπόν τα παλικάρια του Τίγρη και της Αρκούδας; Αυτή τη στιγμή οι επιλογές είναι τρεις. Η πρώτη να εναρμονιστούν και να πάρουν τη θέση που τους αρμόζει στο ποδόσφαιρο: Απλά παρατηρητές.

Η δεύτερη να μην περάσουν την μελέτη και να αναλάβουν την ευθύνη να οδηγήσουν την ΕΠΟ σε οικονομικό στραγγαλισμό. Και η τρίτη; Σαν τον στρατό ένα πράγμα. Να χτυπήσουν «αναβολή». Να αναβάλουν την Γενική Συνέλευση, να την πάνε 1-1,5 μήνα αργότερα και κερδίζοντας χρόνο να προσπαθήσουν να κάνουν τα… δικά τους σε αυτό το διάστημα.

Πότε θα ξέρουμε; Αύριο και όλας. Υπάρχει την Κυριακή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν ακούσετε μαντάτο αναβολής της Γενικής Συνέλευσης; Να είστε προετοιμασμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ