Ο «ταύρος» των Ιωαννίνων

Ο «ταύρος» των Ιωαννίνων

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Λίλα και Πετράκη μετά το τέλος του ματς στην Κέρκυρα.

Ο Αντι Λίλα δηλώνει κάτοικος Ιωαννίνων από το 2011 με ένα μικρό εξάμηνο διάλειμμα (Πάρμα). Τον ξέρουν απ’ έξω και ανακατωτά. Τόσο με τα καλά του όσο και με τα κακά του. Και το Σάββατο το απόγευμα, φρόντισε να αποδείξει γιατί θεωρείτε αυτοκαταστροφικός προσθέτοντας άλλη μια μαύρη σελίδα στην καριέρα του.

Μέχρι στιγμής έχει λογοκριθεί κυρίως για εθνικιστικούς λόγους, σχηματίζοντας προκλητικά τον αλβανικό αετό στους πανηγυρισμούς του (2015) ενώ πέρσι τέτοια εποχή κυκλοφορούσε ένα βιντεάκι με τον Λίλα να μιλάει απαξιωτικά για τον Χριστιανισμό, τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων αλλά και τον Γιάννη Πετράκη.

Φαίνεται ότι παρά τις εξηγήσεις που έδωσε και το νέο τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι, η σχέση Πετράκη- Λίλα περνάει από νέα κρίση.

Το Σάββατο το απόγευμα, μετά την λήξη του αγώνα Κέρκυρα- ΠΑΣ, ο διεθνής Αλβανός μεσοαμυντικός περίμενε τον προπονητή του με άγριες διαθέσεις στα αποδυτήρια. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι Λίλα την έπεσε κανονικά στον 59χρονο τεχνικό. Αρχικά φραστικά λέγοντας του: «Εγώ δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με σηκώνεις δυο φορές για ζέσταμα και να μην με χρησιμοποιείς» και στην συνέχεια κινήθηκε προς το μέρος του απειλητικά. Αλλοι λένε ότι πρόλαβε και τον έπιασε από τον λαιμό ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι οι συμπαίκτες του πρόλαβαν και τον έπιασαν πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση.

Όπως και να έχει το ματς της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να δούμε την αντίδραση του Πετράκη, ο οποίος φέρεται να είναι στα όρια του με τον Αλβανό ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ