Εθνική Ελλάδας : Η κωλοτούμπα του Σκίμπε

Εθνική Ελλάδας : Η κωλοτούμπα του Σκίμπε

Όλες οι ομοσπονδίες απολύουν τους προπονητές όταν δεν πετυχαίνουν τον στόχο αλλά η ελληνική, της …εξυγίανσης, τον κράτησε. Ο Σκίμπε έδωσε συνέντευξη σε ελβετική ιστοσελίδα πριν από τον φιλικό αγώνα της εθνικής με την ομάδα της FIFA και της UEFA και είπε: «Όχι, δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. Εγώ «εκτελώ» μόνο με τη […]

Όλες οι ομοσπονδίες απολύουν τους προπονητές όταν δεν πετυχαίνουν τον στόχο αλλά η ελληνική, της …εξυγίανσης, τον κράτησε. Ο Σκίμπε έδωσε συνέντευξη σε ελβετική ιστοσελίδα πριν από τον φιλικό αγώνα της εθνικής με την ομάδα της FIFA και της UEFA και είπε: «Όχι, δεν θα κουβαλάω όπλο με την Ελβετία. Εγώ «εκτελώ» μόνο με τη μπάλα. Ένα από τα αδέλφια μου συνεργάζεται στη Γερμανία με την αστυνομία. Όταν ήμουν νέος και ήθελαν να καταταχθώ στο στρατό, εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλαίσιο της εκστρατείας αθλητικής προώθησης. Αλλά λίγο πριν από αυτό, έπαθα ρήξη χιαστού».

Μετά πρέπει να έπεσε χοντρό κωλόχερο από την ΕΠΟ γιατί βγήκε σε ραδιόφωνο της Σαλόνικα και ανασκεύασε: «Ποτέ δεν είπα για τον Σαββίδη. Τον συνάντησα μια εβδομάδα πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, είχαμε μια ωραία κουβέντα, ήταν αρκετά εξυπηρετικός. Κουβεντιάσαμε για το παιχνίδι της Εθνικής που ήταν να γίνει στην Τούμπα, όμως, τελικώς, άλλαξε η έδρα».

Τελικά αυτοί οι Ελβετοί είναι παλιοχαρακτήρες. Τι το έμπλεξαν το παλικάρι; Σίγουρα φαντάστηκαν την ιστορία για τον αδελφό του και τον στρατό. Μα και ο Σκίμπε πρέπει να έπαθε την νόσο του …Γραμμένου. Δεν είδε το όπλο, δεν άκουσε και δεν διάβασε τίποτα. Έπαθε γενικώς …ρήξη.

Ας πρόσεχε. Ποιος του είπε να κάνει αστειάκια και να λέει χαριτωμενιές για τον Ιβάν; Δεν φτάνει που τον κράτησαν αντί να τον διώξουν με τις κλωτσιές. Λέει εξυπνάδες και τους ξεφτιλίζει χειρότερα. Ποιος είσαι χερ Σκίμπε που θα ειρωνευτείς τον Σαββίδη του «δικού του» Γραμμένου;

Πλάκα είχε μετά την τελευταία προπόνηση. Μιλούσε συνεχώς για τον Κουλούρη και τον Λημνιό. Ότι είναι πολύ καλοί παίκτες, ότι έχουν μέλλον, ότι θα τους βάλει με την Ελβετία γιατί μετά θα πάνε στην εθνική κάτω των 21. Εντάξει Μίκαελ. Χαλάρωσε. Πήρες και άλλους παίκτες από τον ΠΑΟΚ εκτός από τον Πέλκα. Έκανες το καθήκον σου. Τίμησες το συμβόλαιο σου. Όμως την επόμενη φορά μην ξεχάσεις τον Πασχαλάκη και τον Χατζηισαΐα αν επιστρέψει από τον Ατρόμητο.

Ένα πράγμα όμως πέρασε στα ψιλά ο Σκίμπε όταν μίλησε στη Σαλόνικα. Δεν είπε γιατί άλλαξε η έδρα του φιλικού της εθνικής και δεν θα γίνει τελικά στην Τούμπα αλλά στο ΟΑΚΑ. Θα του εξηγήσει ο Ιβάν όταν συναντηθούνε ξανά. Αν είναι τυχερός μπορεί να του δείξει και το όπλο. Γιατί έχει πια ιστορική και συλλεκτική αξία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ