Ο πρώτος παίκτης που «τελειώνει» άμεσα από τον ΠΑΟΚ

Ο πρώτος παίκτης που «τελειώνει» άμεσα από τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε «εκκαθαρίσεις» και ήδη γίνονται προσπάθειες για να λυθούν συμβόλαια τον Γενάρη

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη με 1-0 στην Τούμπα, αλλά και τα επεισόδια των οπαδών του βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και κινδυνεύει να χάσει τη φετινή σεζόν. Ο Δικέφαλος του βορρά πραγματοποιεί μια κάτω του μετρίου σεζόν, το κλίμα στον σύλλογο δεν είναι καλό και ετοιμάζονται πολλές και σημαντικές αλλαγές ενόψει Ιανουαρίου.

Οι πιο μεγάλες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τη διοίκηση των ασπρόμαυρων να ετοιμάζονται για «εκκαθαρίσεις». Το πιο βασικό θέμα που αντιμετωπίζει εξάλλου αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι αυτό με τους ξένους, αφού έχει δυο δεξιά μπακ που πιάνουν θέση και δεν αποδίδουν (Ροντρίγκο και Τέιλορ).

Για αυτό τον λόγο και υπάρχουν σκέψεις στον ΠΑΟΚ να αποχωρήσει ένας εκ των δυο τον Ιανουάριο για να ελευθερωθεί η μια θέση ξένου. Ο Λουτσέσκου λοιπόν με αφορμή το συγκεκριμένο πλάνο προπονητή – διοίκησης, άφησε εκτός αποστολής στο ματς με την ΑΕΛ για το Κύπελλο τον Ροντρίγκο παρότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Η διοίκηση του Δικεφάλου του βορρά μάλιστα κάνει ήδη μία προσπάθεια να βρεθεί λύση, έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος να αποχωρήσει από τον Ιανουάριο μιας και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και να αδειάσει θέση ξένου. Πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες που θα ανοίξει το παράθυρο των μεταγραφών, ενώ είναι σημαντικό επίσης πως από την αρχή της σεζόν ο Ροντρίγκο δεν είχε δηλωθεί στη λίστα της UEFA για αυτό τον λόγο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ροντρίγκο ήταν μια μεταγραφή πριν από δυο χρόνια, όπου ο ΠΑΟΚ πόνταρε πολλά. Οι ασπρόμαυροι μάλιστα τον είχαν «κλέψει» από την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, που επίσης προσπαθούσε να τον πάρει, σε μια εποχή όπου ΠΑΟΚ και Ένωση δεν τα είχαν και πολύ καλά. Μια μεταγραφή που είχε γίνει έναν χρόνο πριν περίπου ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων «χαρίσει» τη δεύτερη θέση και το Champions League στον ΠΑΟΚ στην περιβόητη «ανοησία» του Δικεφάλου του βορρά με τα δελτία.

Ο Ροντρίγκο όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ γραφόταν για έναν από τους καλύτερους μπακ στην Πορτογαλία, όμως στη Θεσσαλονίκη απογοήτευσε και για αυτό αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Συνολικά με τα ασπρόμαυρα έχει 63 ματς, 1 γκολ και 7 ασίστ, ενώ φέτος έχει 10 ματς και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ