Ο εκατομμυριούχος Τσούμπερ κάνει έξαλλο τον Αραούχο – Στη μέση ο Μελισσανίδης

Τι συμβαίνει στην ΑΕΚ με Τσούμπερ και Αραούχο και γιατί ο Αργεντινός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα...

Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο. Δύο παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ. Σε μια σεζόν όπου η μια αποτυχία διαδέχεται την άλλη για την ομάδα. Και με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ήρθε ως δανεικός από την Άιντραχτ και πρόλαβε σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου. Οι ενέργειες και τα γκολ του μάγεψαν τους πάντες, με τον Τσούμπερ να μετατρέπεται γρήγορα σε talk of the town. Καταλυτικός στα πρώτα ματς πρωταθλήματος, βυθισμένος στη μετριότητα στη συνέχεια. Φυσικά δε συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς στην ΑΕΚ έχουν πάρει την απόφαση να ενεργοποιήσουν την οψιόν απόκτησής του από τη γερμανική ομάδα. Ο Τσούμπερ έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση και μόλις ολοκληρωθεί το deal, θα γίνει αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Δικεφάλου. Ενα μύριο θα παίρνει ο Ελβετός…

Και κάπου εκεί, έρχεται να κολλήσει η υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο. Ενας παίκτης που λατρεύεται σαν Θεός από τους οπαδούς της ΑΕΚ, έχοντας αναπτύξει εδώ και χρόνια μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα.

Κατά γενική ομολογία, ο Αργεντινός επιθετικός είναι από τους ελάχιστους διασωθέντες (και) του εφετινού… ναυαγίου της ΑΕΚ. Είναι ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας και το αποδεικνύει συνεχώς στον αγωνιστικό χώρο.

Τα νέα με το εκατομμύριο του Τσούμπερ έφτασαν και στα αυτιά του Τσίνο. Φυσικά, δεν ήχησαν καλά. Στη Λας Πάλμας ο 30χρονος επιθετικός έπαιρνε 1.000.000 ευρώ. Για να επιστρέψει στην Ελλάδα έπεσε στα 750.000 μετά από πιέσεις των «κιτρινόμαυρων». Η Ένωση δε συζητούσε στη βάση του ενός εκατομμυρίου…

Τι έκανε λοιπόν ο Σέρχιο; Αφησε στην άκρη το μύριο των Ισπανών και δέχθηκε το «τσεκούρι» προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Οπότε, είναι λογικό και επόμενο να αισθάνεται άβολα με την εξέλιξη της υπόθεσης του Στίβεν Τσούμπερ. Αυτή τη στιγμή, οι δυο πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες είναι οι Αραούχο-Μάνταλος (750.000). Ωστόσο, με την ενεργοποίηση της οψιόν του Ελβετού, η κορυφή θα αλλάξει και αυτόματα κάτοχο.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο 30χρονος επιθετικός έχει ήδη μεταφέρει τις σκέψεις του στη διοίκηση και στον Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα. Βάζοντας στο τραπέζι το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, με καλύτερους όρους από το καλοκαίρι. Καθώς, θεωρεί ότι δεν μπορεί να υπάρχει παίκτης στο ρόστερ που να παίρνει περισσότερα από τον ίδιο, ενώ η ΠΑΕ γνωρίζει πως ο Αργεντινός άφησε αρκετά χρήματα για να υπογράψει το καλοκαίρι.

Δύσκολη περίοδος για την ΑΕΚ και περίπλοκη η κατάσταση με τον Αραούχο. Μόνο χαρούμενος δεν είναι ο «Τσίνο» με την υπόθεση Τσούμπερ και μένει να φανεί αν θα ικανοποιηθεί το αίτημά του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από