Τι δεν λέει κανείς για την… πελατειακή σχέση της ΑΕΚ με τον Πέδρο Μαρτίνς (vids)

Τι δεν λέει κανείς για την… πελατειακή σχέση της ΑΕΚ με τον Πέδρο Μαρτίνς (vids)

Δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες ο Μαρτίνς κόντρα στην ΑΕΚ- Όλες με…

Μία ακόμη ημέρα στη δουλειά ήταν ο αγώνας της Κυριακής για τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στην ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Παρότι η ΑΕΚ έκανε ένα από καλύτερα της παιχνίδια με τον Γιαννίκη στον πάγκο της, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν την κλάση τους και με γκολ του Γιάν Εμβιλά πήραν το ντέρμπι, επικρατώντας με 1-0.

Μία ακόμη νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Ένωση, κόντρα στην οποία και φέτος έκανε το 2×2 στο πρωτάθλημα. Μία ακόμη νίκη για τον Πέδρο Μαρτίνς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» τους οποίους τους κερδίζει με κάθε τρόπο, έχοντας πλέον το τρομερό 6×6 στα εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αυτή ήταν η Νο.10 νίκη του Πορτογάλου τεχνικού απέναντι στην ΑΕΚ. 10 νίκες σε 13 παιχνίδια, έχοντας παράλληλα τρεις ισοπαλίες που σημαίνει πως είναι αήττητος κόντρα στην ΑΕΚ, από την ημέρα που ανέλαβε τα «κλειδιά» του ερυθρόλευκου πάγκου.

Ούτε ο όρος «πελατειακή σχέση» δεν αντικατοπτρίζει πλέον τη σχέση που έχει αναπτύξει απέναντι στην ΑΕΚ ο Μαρτίνς, καθώς εκτός από τις νίκες, ο Ολυμπιακός έχει και ένα 28-7 στα γκολ κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» σε αυτά τα 13 παιχνίδια!

Ωστόσο υπάρχει και ένα ιδιαίτερο κοινό στοιχείο σε όλα τα παιχνίδια. Ένα στοιχείο που «μεγαλώνει» ακόμα περισσότερο το φοβερό αήττητο σερί που τρέχει με τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ.

Όλα τα παιχνίδια έγιναν με ξένους διαιτητές! Στην εποχή του της… εξυγίανσης, του VAR και των ξένων διαιτητών η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει έστω και μία φορά τον Ολυμπιακό! Τελευταία φορά που τα κατάφερε;

Τη σεζόν 2017/18 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με 2-1. Από τότε το… χάος, με τους ξένους διαιτητές να αποδεικνύεται πως τελικά δεν της… πάνε και τόσο. Όλα αυτά, ενώ οι άνθρωποι της ΑΕΚ «φωνάζουν» συνεχώς για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τις ελληνικές «σφυρίχτρες».

Τα αποτελέσματα ωστόσο δείχνουν πως από στην εποχή των ξένων και του VAR, η ΑΕΚ έχει μετατραπεί σε έναν τρομερό… πελάτη για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς που «αρνείται» να χάσει κόντρα στην Ένωση στο διάστημα που είναι προπονητής των Ερυθρόλευκων…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ