Στασιμότητα στην ΑΕΚ

Στασιμότητα στην ΑΕΚ

Αναμονή στην ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην έχει πάρει κάποια απόφαση.

Μέσα σε μια εβδομάδα, η ΑΕΚ γνώρισε ταπεινωτικό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ, ενώ ηττήθηκε για ακόμη μια φορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Δικέφαλος απέτυχε παταγωδώς και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, προκαλώντας απίστευτο εκνευρισμό στις τάξεις των οπαδών. Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια απόφαση στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Στην Ένωση επικρατεί στασιμότητα και παγωμάρα. Εξελίξεις δεν υπάρχουν και ουσιαστικά, άπαντες περιμένουν την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, προκειμένου να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Αργά ή γρήγορα, ο Αργύρης Γιαννίκης θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Δικεφάλου και μένει να φανεί το τι θα γίνει με τους Παπαδημητρίου και Κονέ.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Μάνταλος, Στάνκοβιτς και Αραούχο βρίσκονται στα πιτς, με τον κόουτς της ομάδας να ευελπιστεί πως θα τους έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ