Αποκάλυψη: Ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς – Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του

Αποκάλυψη: Ζήτησε να φύγει από την ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς – Στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του

Ο ατζέντης του Τσίτσαν Στάνκοβιτς ήρθε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ΑΕΚ και ενημέρωσε ότι πελάτης του θέλει να φύγει.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ. Η απώλεια μέσα στο γήπεδο της 4ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, προκάλεσε μεγάλες αναταραχές, αμφισβήτηση, αλλά και ένα άκρως τοξικό κλίμα, που επηρεάζει όλους όσους το βιώνουν στον οργανισμό της ομάδας. Και για αυτόν τον λόγο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να μην συνεχίσουν στην. Με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, μάλιστα, να μην το κρύβει.

Η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της Ενωσης είναι αποφασισμένος να βρει τρόπο να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Θέλει να πάρει μεταγραφή ή ακόμη και να μείνει και ελεύθερος. Και αυτή του η άποψη/θέση έγινε γνωστή και στη διοίκηση της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λοιπόν, ο εκπρόσωπος του Στάνκοβιτς, Μάξ Χαγκμάγερ, βρέθηκε στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα, συναντήθηκε με τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων και τους ενημέρωσε ότι ο πελάτης του επιθυμεί να βρεθεί τρόπος να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Καθώς δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα όσα έχουν συμβεί φέτος, αλλά και στις… περιπέτειες που έχουν περάσει οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης, με κυνηγητό από τον κόσμο και άλλα περίεργα, τα οποία ο ίδιος δεν έχει ζήσει ξανά στην καριέρα του.

Βεβαίως, το «θέλω να φύγω» είναι η μία όψη του νομίσματος και αφορά τον παίκτη και τον ατζέντη του. Η άλλη όψη, είναι αυτή που αφορά στην ΑΕΚ και τις προτεραιότητές της. Ο Στάνκοβιτς έχει συμβόλαιο έως το 2025 και μάλιστα ένα από τα μεγαλύτερα στην ομάδα. Πέρυσι ξοδεύτηκε πάνω από ένα εκατομμύριο για την αγορά του. Αρα, για να φύγει, το μίνιμουμ είναι να εμφανίσει μια τουλάχιστον αντίστοιχη προσφορά.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ΑΕΚ μετά την έλευση του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός είναι αυτός που θα πάρει τις περισσότερες αποφάσεις για το ρόστερ. Και αυτό δεν αναιρεί την περίπτωση του τερματοφύλακα. Είναι εξαιρετικά πιθανό, λοιπόν, να έχει συζήτηση με τον Στάνκοβιτς το επόμενο διάστημα, από την οποία και θα οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι. Με την ΑΕΚ, πάντως, δεδομένα, να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης τερματοφύλακα για τη νέα χρονιά. Μένει να φανεί εάν θα ψάξει για έναν ή για δύο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ