Οι ημιεπαγγελματίες από τη Μάλτα, ισοπέδωσαν την ομάδα που ποδοπάτησε τον ΠΑΟΚ! (pic & vid)

Οι ημιεπαγγελματίες από τη Μάλτα, ισοπέδωσαν την ομάδα που ποδοπάτησε τον ΠΑΟΚ! (pic & vid)

Η ομάδα Χαμρούν Σπάρτανς από τη Μάλτα, έδειξε στον ΠΑΟΚ το μέγεθος της αγωνιστικής κατάντιας, πετώντας εκτός Ευρώπης τη Λέφσκι Σόφιας!

ΠΑΟΚ, Λέφσκι Σόφιας, Βελέζ Μόσταρ και Χαμρούν Σπάρτανς. Αν ρωτούσε κάποιος πριν από περίπου έναν μήνα έναν άνθρωπο που ασχολείται έστω και λίγο με το ποδόσφαιρο ποια από τις τέσσερις ομάδες του είναι παντελώς άγνωστη και ποια θεωρεί ισχυρότερη, οι απαντήσεις θα ήταν μάλλον προφανείς. Στην πρώτη ερώτηση η απάντηση θα ήταν η Σπάρτανς από τη Μάλτα και στη δεύτερη ο Δικέφαλος του Βορρά.

Από αυτές τις τέσσερις ομάδες μόνο μία θα κατάφερνε να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League τον Αύγουστο. Πόσοι άραγε θα έπαιζαν έστω και… μισό ευρώ στην Σπάρτανς; Πιθανότατα κανείς. Κι όμως! Η άσημη ομάδα από τη Μάλτα πραγματοποιεί απίθανη – για τα δεδομένα και τη δυναμικότητά της – πορεία αυτό το καλοκαίρι και απέχει ένα βήμα από τους ομίλους της διοργάνωσης όπου θα έχει δύσκολο εμπόδιο καθώς αντίπαλός της θα είναι η Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Η ευκαιρία της ΑΕΚ, τα εμπόδια που βάζει στον εαυτό της και τα «βαφτίσια» του Αλμέιδα

Για να φτάσει μέχρι εδώ η Σπάρτανς απέκλεισε την Αλασχέρτ στον πρώτο γύρο, τη Βελέζ, που πέρσι είχε γίνει ο εφιάλτης της ΑΕΚ, στον δεύτερο και τη Λέφσκι Σόφιας στον τρίτο. Έχοντας μάλιστα χάσει εντός έδρας στο πρώτο παιχνίδι, με διπλό μέσα στη Βουλγαρία και πρό0κριση στα πέναλτι. Μία ομάδα από την… ποδοσφαιρομάνα Μάλτα, κόντρα σε εκείνη που ξεγύμνωσε τον ΠΑΟΚ και τον προγραμματισμό του αυτό το καλοκαίρι.

Τον ΠΑΟΚ που σε δύο παιχνίδια κόντρα στη Λέφσκι δεν μπόρεσε να κάνει δύο αξιόλογες ευκαιρίες και να δείξει πως είναι ανώτερη ομάδα. Αυτή την ομάδα έστειλε σπίτι της η Χαμρούν Σπάρτανς η οποία παρεμπιπτόντως δεν είναι καν πρωταθλήτρια στη χώρα της. Καταλαβαίνετε δηλαδή για πόσο χαμηλό επίπεδο μιλάμε. Όχι της Σπάρτανς των ημιεπαγγελματιών ποδοσφαιριστών, αλλά του ΠΑΟΚ που κατάφερε να είναι ανύπαρκτος για 180 λεπτά κόντρα στη Λέφσκι.

Η Μάλτα λοιπόν συνεχίζει με μία εκπρόσωπο στα προκριματικά του Europa Conference League, την ώρα που η Ελλάδα πλέον δεν έχει καμία. Είναι κι αυτό κάτι που αξίζει να σημειωθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ