Γιάννης Οικονόμου: Τι απάντησε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος στις καταγγελίες του Γιάννη Βρέντζου

Γιάννης Οικονόμου: Τι απάντησε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος στις καταγγελίες του Γιάννη Βρέντζου

Η πρώτη επίσημη αντίδραση της Κυβέρνησης έπειτα από τις χθεσινές καταγγελίες.

Στην πολυετή του διαδρομή στο ποδόσφαιρο η σιωπή του είναι μάλλον… σήμα κατατεθέν. Άνθρωπος χαμηλών τόνων ο Γιάννης Βρέντζος. Συνήθως «πυροσβέστης» στα πάθη που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Το γεγονός λοιπόν ότι χθες βράδυ έφτασε στο σημείο μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι της Λεωφόρου να προτείνει την αποχώρηση του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα της Super League, μάλλον τα λέει όλα.

Και για όσα έγιναν στην ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού αλλά και ίσως για το τι τελικά συμβαίνει συνολικά πίσω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια δήλωση που ομολογουμένως προκάλεσε τεράστιο θόρυβο. «Αυτό που είναι ξεκάθαρο και αναδείχθηκε είναι πως το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα.

Διαβάστε επίσης: Αυτό που αποδείχθηκε στη Λεωφόρο…

Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία» ανέφερε ο Γιάννης Βρέντζος. Και κάπου εκεί έριξε τη… βόμβα: «Η ανοχή μας στην ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου» συμπλήρωσε.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα λόγια του Γιάννη Βρέντζου έφτασαν ως και την συνέντευξη Τύπου των προπονητών με τον Μίτσελ να δέχεται σχετική ερώτηση: «Εγώ ασχολούμαι με τα αγωνιστικά, αλλά στηρίζω τις αποφάσεις τις διοίκησης» απάντησε ο Ισπανός. «Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Σαν προπονητής θέλω να τονίσω ότι είμαι θυμωμένος για το γεγονός ότι γίνονται λάθη που μας στερούν βαθμούς. Νομίζω ότι δεν χωράει συζήτηση στο ότι ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος» κατέληξε.

Σήμερα λοιπόν είχαμε την πρώτη επίσημη αντίδραση της Κυβέρνησης σε όλα αυτά. Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά το πρωί για τις καταγγελίες του Γιάννη Βρέντζου. Τι απάντησε; Πως «όσα είπε ο κ. Βρέντζος σαφώς δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση». Διερωτήθηκε μάλιστα «Από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα μπορείς κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε τέτοιου είδους εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ