Στα χνάρια του Γιουνές

Στα χνάρια του Γιουνές

Ο Γέντρισεκ ακούει στα αυτιά του τις τουρκικές σειρήνες και δύσκολα θα αντισταθεί…

Το πάθημα με την περίπτωση του Χαμζά Γιουνές φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα στην Ξάνθη, η οποία για δεύτερη σερί χρονιά κινδυνεύει να χάσει τον πρώτο της σκόρερ χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στο ταμείο της.

Οι ακρίτες ρισκάρουν υπογράφοντας με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ποδοσφαιρική ναφθαλίνη αλλά παράλληλα δεν βρίσκουν ένα τρόπο να τους δέσουν, έτσι ώστε αν τους βγει το ρίσκο να μην τρέχουν και δεν φτάνουν. Πέρσι έφεραν τον Χαμζά Γιουνές, ο οποίος προερχόταν από αρκετούς μήνες αποχής. Ο Τυνήσιος σκόραρε 19 γκολ και έφυγε για την Τουρκία αφού η Ξάνθη του είχε προσφέρει μονοετές συμβόλαιο και όταν κινήθηκε να του προτείνει επέκταση, ήταν ήδη αργά.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει με τον Ερικ Γέντρισεκ φέτος. Ο Σλοβάκος αποκτήθηκε έπειτα από μια κακή σεζόν στην Πολωνία με μόλις ένα γκολ. Όμως και πάλι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Κόντρα στα Γιάννινα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ (2 συνολικά) και έφτασε τα δέκα στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη αρκετοί ατζέντηδες από την Τουρκία τον έχουν πλευρίσει για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του και του τάζουν δυνατά συμβόλαια. Νούμερα στα οποία δεν μπορεί να φτάσει η Ξάνθη ακόμα και αν εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Europa League

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ