Πρόκληση Μπένετ με Κρούζλιακ στην Τούμπα

Πρόκληση Μπένετ με Κρούζλιακ στην Τούμπα

Ο Μπένετ στέλνει τον Σλοβάκο Κρούζλιακ στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και βάζει… φωτιά στο ντέρμπι- Ψυχοπαίδι του Λιούμπος Μίχελ και… χασάπης του Κίεβο

Φωτιά στο ντέρμπι της Τούμπας από τον Στιβ Μπένετ και την ανεκδιήγητη ΚΕΔ που είναι να απορείς τελικά για τον ρόλο της. Διότι πραγματικά δεν είναι μόνο ότι η μια της επιλογή αποδεικνύεται χειρότερη από την άλλη. Είναι ότι σου δίνει πια την αίσθηση ότι λες και το κάνει επίτηδες για να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Ποιος επιλέχθηκε να σφυρίξει στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της Κυριακής; Ο Ιβάν Κρούζλιακ από τη Σλοβακία. Εκείνος που το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αναγνωρίζει ως… το «ψυχοπαίδι» του Λιούμπος Μίχελ που έγραψε τη δική του ιστορία σαν διοικητικός παράγοντας του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος που «έσφαξε» τον Ολυμπιακό στο Κίεβο τον Φλεβάρη του 2019 σε μια νύχτα… θρίλερ.

Ναι, ούτε επίτηδες. Ζήτησαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διαιτητή elite όπως επιβάλλεται σε αυτά τα ματς και τι έκανε ο Μπένετ και ο Μάνταλος που ως εδώ έχουν φέρει στην Ελλάδα ότι… β΄ κατηγορίας ξένο διαιτητή κυκλοφορεί; Επέλεξαν κάποιον που από τη μια έχει άμεση σχέση με τον πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ –και κατά δήλωση του πάντα φίλο του Ιβάν Σαββίδη- Λιούμπος Μίχελ και που έχει απερίγραπτο παρελθόν με τον Ολυμπιακό. Αν δεν είναι αυτό πρόκληση τότε τι στα αλήθεια είναι;

Είχε γίνει χαμός εκείνο το βράδυ στο Κίεβο με τον… αγαπημένο Κρούζλιακ του Ουκρανικού ποδοσφαίρου. Έφτασε μάλιστα ακόμη και ο πάντα ήσυχος Ντανιέλ Ποντένσε να δηλώσει στο φινάλε πως «αυτός ο τύπος τα έδινε όλα υπέρ της Ντιναμό».

Ο Σλοβάκος έκανε καριέρα σφυρίζοντας ομάδες της Ουκρανίας της Ευρώπης. Ομάδες σαν τη Σαχτάρ όπου διέπρεψε ως παράγοντας ο Λιούμπος Μίχελ πριν έρθει στα μέρη μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα ήταν τόσο καλές οι επιδόσεις του που έγινε ο πρώτος elite διαιτητής της χώρας του μετά τον Μίχελ (που πάντα φρόντιζε για εκείνον όπως λένε οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου της χώρας του).

Αν έχει έρθει ξανά στα μέρη μας; Ναι, τον περασμένο Μάη για ένα άλλο ντέρμπι στη Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο ματς των playoffs πριν οι δύο ομάδες βρεθούν αντιμέτωπες στον τελικό του κυπέλλου. Το πήρε σβηστά ο ΠΑΟΚ με 2-0 με bonus την αποβολή του Μακέντα στο 90΄. Για ένα φάουλ στη μεσαία γραμμή, στο τελευταίο λεπτό τον απέβαλλε τον Ιταλό.

Τραγική σύμπτωση; Το ρεπορτάζ των ημερών ανέφερε ως τραυματία τον Φώτη Ιωαννίδη άρα και αμφίβολο για τον τελικό. Με αυτή την κίτρινη οι Πράσινοι απειλήθηκαν να μείνουν χωρίς διαθέσιμο σέντερ φορ (άσχετα τελικά αν ο Έλληνας άσος πρόλαβε το παιχνίδι του ΟΑΚΑ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ