Ποιοι θα δουν τον Μπένετ: Ποιοι θα παραστούν στη συνάντηση της Δευτέρας – Τι προκύπτει ως τώρα από την Big 4

Ποιοι θα δουν τον Μπένετ: Ποιοι θα παραστούν στη συνάντηση της Δευτέρας – Τι προκύπτει ως τώρα από την Big 4

Ποιοι θα βρεθούν στο ραντεβού της Δευτέρας με τον αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ.

Δεν έχει αγωνιστική το Σαββατοκύριακο στα playoffs, ελέω των εθνικών ομάδων. Πιθανότατα όμως θα έχει την… Δευτέρα, στην προγραμματισμένη συνάντηση του Στιβ Μπένετ με τους εκπροσώπους της Big 4 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Δεδομένα πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον σε ένα… ντέρμπι για 4 γύρω από έναν αρχιδιαιτητή που αποδεδειγμένα ως εδώ τα έχει κάνει μαντάρα στο πρωτάθλημα και που όπως φαίνεται πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εγγυηθεί έστω και τώρα στο φινάλε, ότι θα δούμε στα μέρη μας διαιτητές ανάλογους της περίστασης.

Τι ξέρουμε ως εδώ για αυτό το ραντεβού; Πρώτα από όλα ότι η ΕΠΟ έκανε ήδη το πρώτο φάουλ μιας και ενώ αρχικά ανακοίνωσε συνάντηση του αρχιδιαιτητή με τις έξι ΠΑΕ που συμμετέχουν στα playoffs επανήλθε με νεότερη οδηγία ότι γύρω από το τραπέζι υπάρχουν καρέκλες μόνο για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ κατά την βαθμολογική σειρά τους.

Το γεγονός ότι η Ομοσπονδία απέκλεισε ένα ποδοσφαιρικό μέγεθος όπως ο Άρης –που είχε φρικτά παράπονα από την διαιτησία της πρεμιέρας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ-, αλλά και ότι δεν θέλει να ακούσει την άποψη μιας ομάδας όπως ο Βόλος που όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται στην εξίσωση όχι για τα ματς με ελίτ διαιτητές αλλά ούτε για ξένους προκαλούν ήδη πολύ άσχημη εντύπωση.

Ξέρουμε επίσης ότι το timing αυτής της συνάντησης μάλλον προϊδεάζει πως τουλάχιστον στις δύο επόμενες αγωνιστικές των playoffs πάλι δεν θα δούμε ελίτ διαιτητές και ας έχουμε τα ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Οι διαιτητές «κλείνουν» με την ΚΕΔ τουλάχιστον 15 μέρες πιο νωρίς. Άρα λοιπόν αν ο Μπένετ δεν έχει κάποιους έτοιμους (που δεν είχε όλο τον χρόνο, άρα ας μην κοροϊδευόμαστε) τότε ότι και να ειπωθεί την Δευτέρα θα καταλήξει πως δεν… προλαβαίνουμε για τα ματς στις 2 και στις 5 του Απρίλη.

Τι δεν ξέρουμε για το ραντεβού; Πρώτα από όλα αν οριστικά θα γίνει. Είναι τόσο τεταμένη άλλωστε η κατάσταση και τόσες οι… ισορροπίες που αναζητούν στην ομοσπονδία που δεν θα μας κάνει εντύπωση αν ακόμη και στο παρά ένα το ραντεβού αναβληθεί. Δεν είναι απλό άλλωστε να βάλεις γύρω από το ίδιο τραπέζι αυτές τις 4 ομάδες. Πολλώ δε μάλλον σε επίπεδο ιδιοκτητών (έστω των τριών μιας και ο Ιβάν Σαββίδης είναι σταθερά στο εξωτερικό άρα θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων να έρθει στα μέρη μας για κάτι τέτοιο).

Αυτή τη στιγμή με βάση το ρεπορτάζ ο μόνος ιδιοκτήτης που έχει δείξει όντως τη διάθεση να βρεθεί είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Και μάλιστα κυκλοφορεί και η διάθεση του με θέα στο αντάμωμα με τον αρχιδιαιτητή, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα τρομερά παράπονα των Πράσινων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, από τον Μαυροβούνιο διαιτητή Νταμπάνοβιτς.

Από την ΑΕΚ έχει διαρρεύσει ότι Κυριακή ή ακόμη και Δευτέρα πρωί θα αποφασίσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης αν θα εμφανισθεί ο ίδιος ή αν η Ένωση θα εκπροσωπηθεί από κάποιο στέλεχος της διοίκησης της (Γιώργος Κοσμάς).

Από τον ΠΑΟΚ, σήμερα ο Κυριάκος Κυριάκος ενημέρωσε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι εκεί αλλά και όλοι περιμένουν να δουν τον Μάκη Γκαγκάτση στο ραντεβού, τον αντιπρόεδρο που ουσιαστικά «τρέχει» διοικητικά και την ομάδα. “Δεν μπορώ αν σας πω πότε θα εμφανιστεί. Όταν εκλείψουν οι λόγοι που έχουν περιορίσει στα ταξίδια του. Είναι πολύ καλά στην υγεία του» επιβεβαίωσε για τον ιδιοκτήτη αλλά ως εκεί.

Και όσο για τον Ολυμπιακό; Δεν έχει ακουστεί το παραμικρό όλες αυτές τις ημέρες για τη συνάντηση. Πέρα φυσικά από τη συνέντευξη του Κώστα Καραπαπά στα ερτζιανά, αναφορικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: ««Θέλει το πιο απλό, να γίνουν δηλαδή τα Play Offs του πρωταθλήματος χωρίς να έχουμε Νταμπάνοβιτς, χωρίς να έχουμε Ιρακινούς, Αλβανούς και χωρίς διαιτητές από τη Σαουδική Αραβία.

Θέλει, τέλος πάντων, κανονικούς Elite διαιτητές και διαιτητές τοπ, να διαιτητεύουν τα παιχνίδια, γιατί αυτό είναι το σωστό και αυτό θα πρέπει να θέλει ο κάθε φίλαθλος αλλά και γιατί αυτό αποφάσισε η Super League και οι έξι ομάδες οι οποίες συμμετέχουν. Αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια και έλεγαν μετά ότι η Super League και ο κύριος Μαρινάκης θα επιλέγουν διαιτητές, αυτά είναι ανοησίες που έχουν να κάνουν με ασόβαρους ανθρώπους όπως είναι ο πρόεδρος της ΕΠΟ και όλοι αυτοί οι οποίοι έχουν μαζευτεί στην Ομοσπονδία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ