Και τώρα… σφάζονται μεταξύ τους: Ο Μπαλτάκος δίνει τον… Μπένετ για το μπάχαλο- Εξευτελισμός για το «δίδυμο κωμωδία»

Και τώρα… σφάζονται μεταξύ τους: Ο Μπαλτάκος δίνει τον… Μπένετ για το μπάχαλο- Εξευτελισμός για το «δίδυμο κωμωδία»

Μπαλτάκος και Μπένετ τα έχουν κάνει μαντάρα, με τις ΕΠΟ και ΚΕΔ να συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται.

Με την ουρά στα σκέλια στην ΕΠΟ μετά το σημερινό Βατερλό της υπόθεσης με τον διαιτητή του ντέρμπι της Κυριακής. Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει η γνωστή… τακτική με κωδική ονομασία «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Ο Τάκης Μπαλτάκος έχει βάλει τα… νεροπίστολα να πιτσιλάνε στο διαδίκτυο ότι το πρόβλημα είναι ο Στιβ Μπένετ και ο Βρετανός που γενικά δεν φημίζεται για τα αντανακλαστικά του (7 μήνες τώρα πιστεύει για αντιπρόεδρο της ΚΕΔ τον Σταύρο Μάνταλο) πάει να φορτωθεί όλο το κάζο. Φυσικά όταν βλέπεις «νούμερο επιθεώρησης» με Σταυρίδη και Αυλωνίτη δεν ξεχωρίζεις: Υποκλίνεσαι στο δίδυμο της κωμωδίας και την τέχνη του.

Διαβάστε επίσης: Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός 87-79: Ο κακός του «δαίμονας»

Δεν μπορούσε λοιπόν να έρθει ελίτ διαιτητής από την Τρίτη που ακύρωσε ο Ισραηλινός του Μπένετ; Δεν προλάβαινε ο κακομοίρης mr 400.000 ευρώ και ο Τάκης Μπαλτάκος που δεν ασχολείται ντε με τη διαιτησία αλλά που μάλλον έχασε το χρώμα του όταν άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα από Νιόν μεριά. Τελικά όμως βρέθηκε έντεκα το βράδυ και ελίτ διαιτητής και μάλιστα από την Ισπανία. Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό όλων αυτών των τύπων που με το έτσι θέλω έχουν κατσικωθεί στο πρωτάθλημα της Super League παίζοντας με τα νεύρα και την υπομονή όλων.

Έπρεπε φυσικά πριν εμφανιστεί ο Ισπανός να… τραυματιστεί ο Κροάτης σε μια εξέλιξη που επίσης έχει ενδιαφέρον. Θα μας δείξει άραγε κάποιος το σχετικό έγγραφο από την Ομοσπονδία της χώρας του ότι χτύπησε να του ευχηθούμε περαστικά;

Ναι, είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις αναγνώστη μου. Οι μάσκες που έπεσαν. Το απόλυτο στριπτίζ μιας κατάστασης που πλέον δεν πάει άλλο. Μια είναι η λύση αν υπάρχει από κάποιους έστω λίγη πια αξιοπρέπεια. Η παραίτηση. Όχι απόψε, χθες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ