Στοίχημα : Ξεχωρίζουν άμεσα σημεία

Στοίχημα : Ξεχωρίζουν άμεσα σημεία

Οι κινήσεις της παγκόσμιας αγοράς δείχνουν διπλά στην προτελευταία αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακόμα δεν έχει φτάσει το νέο κουπόνι στα πρακτορεία και αναμένεται από σήμερα κιόλας να έχει αλλάξει η απόδοση αρκετών σημείων. Επιγραμματικά σημειώνουμε ότι θα υποχωρήσουν οι αποδόσεις για νίκη των Ξάνθης, Ατρομήτου, ΠΑΟΚ και Πανιωνίου και για Χ2 στο Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα. Παρακάτω γράφουμε τι συμβαίνει αναλυτικά για κάθε παιχνίδι. Όσοι συμφωνείτε με την τάση της παγκόσμιας στοιχηματικής αγοράς, σπεύδετε γιατί οι τιμές θα κατρακυλήσουν. Οι υπόλοιποι υπομονή.

Ξάνθη – Λάρισα
Ο ΟΠΑΠ προσφέρει τον άσο στο 1,40, το Χ στο 3,75 και το διπλό στο 6,50. Το πρώτο σημείο, των γηπεδούχων, θα πέσει σίγουρα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο εξωτερικό το βρίσκουμε και στο 1,38. Αν λοιπόν οι ξένοι δείχνουν πορεία προς τα κάτω, η κύριος εν Ελλάδι πάροχος στοιχήματος είναι αδύνατο να μην ακολουθήσει.

Κέρκυρα – ΑΕΚ
Εκτός κουπονιού το ματς, όπως όλα της ΑΕΚ. Το διπλό κινείται γύρω από το 1,20, το Χ μεταξύ 6,00 και 6,50 και ο άσος ανάμεσα σε 17,00 και 12,70. Μεγάλη η απόκλιση στις αποδόσεις της ισοπαλίας και της νίκης των Κερκυραίων. Να σημειωθεί ότι κινούνται αρκετά έντονα και ο άσος και το Χ, αλλά για αυτό το παιχνίδι θα βγάλουμε πιο ασφαλές συμπέρασμα το βράδυ του Σαββάτου.

Αστέρας Τρίπολης- Απόλλων Σμύρνης
Στο 1,15 ο άσος, στο 6,00 η ισοπαλία και στο 10,50 το διπλό. Αυτά στον ΟΠΑΠ. Παρόμοιες οι τιμές και στις ξένες στοιχηματικές εταιρείες. Στοιχηματικά αδιάφορο παιχνίδι λοιπόν εκτός κι αν προκύψει καμία ιδιαίτερη τάση.

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα
Οι Λαμιώτες προσφέρονται στο 1,60, οι Γιαννιώτες στο 6,00 και η ισοπαλία στο 2,95. Στο εξωτερικό έχουμε θεματική άνοδο του άσου και σημαντικές μεταβολές στο Χ και το διπλό. Η ισορροπία δυνάμεων κυκλοφορεί γύρω από το 3,00 και το διπλό πλησιάζει το 4,00. Η τιμή αυτή θα πέσει και στο κύριο ελληνικό κουπόνι.

Λεβαδειακός – Ατρόμητος
Το ύψος της νίκης των Βοιωτών φτάνει το 2,80, του συλλόγου του Περιστερίου στο 2,35 και της ισοπαλίας στο 2,85. Εκτός ΟΠΑΠ το διπλό κατρακυλά. Ήδη έχει ξεπέσει στο 1,90 και μάλλον έπεται συνέχεια. Σίγουρη η πτώση του και στα πρακτορεία.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
Το πρόγραμμα δείχνει Ολυμπιακό στο 1,15, ισοπαλία στο 6,00 και Παναιτωλικό στο 10,50. Οι ξένοι λένε αντίστοιχα 1,27, 5,15 και 9,30. Υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ο άσος στο 4,25, το Χ στο 3,45 και το διπλό στο 1,65. Ο ΠΑΟΚ κινείται στις υπόλοιπες εταιρείες. Προσφέρεται οριακά πάνω από το 1,60 και αν συνεχιστεί αυτό, θα πέσει και στον ΟΠΑΠ.

Πλατανιάς – Πανιώνιος
Ο άσος στο 4,75, το Χ στο 3,60 και το διπλό στο 1,55. Σχεδόν δεδομένη η πτώση και αυτού του διπλού. Εμφανίζεται στο 1,55 από το βράδυ της Πέμπτης και εκτός Ελλάδας.

Για τυχόν ανατροπές ή μεγαλύτερες αυξομειώσεις, είμαστε πάντα εδώ για να τα σημειώνουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ