Ετοιμάζει βαλίτσες

Ετοιμάζει βαλίτσες

Έκανε το «έγκλημα» αλλά δεν τρέχει κάστανο. Η διαιτητική πορεία του Χασάν Κούλα συνεχίζεται κανονικά. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Το θυμάστε το παλικάρι; Τον βοηθό που στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ατρόμητος δεν είδε ότι ο Πέλκας ήταν οφσάιντ. Πολύ οφσάιντ. Έτσι έγινε το 1-0. Μετά τιμωρήθηκε. Το ματσάκι παίχθηκε στις 24 του Γενάρη. Η ΚΕΔ τον ξεκούρασε μέχρι τις 22 του μηνός. Τουτουνού. Τρία μηνάκια έμεινε σπίτι του ο Χασάν πριν πάει στα Γιάννενα για να αγωνιστεί με τον Μάνταλο στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τη Λάρισα.

Η δουλίτσα όμως έγινε. Ο ΠΑΟΚ πέρασε και περιμένει τώρα να παίξει στον τελικό. Αν δεν είχε τον Κούλα τι θα έκανε; Ο Χασάν αποδείχθηκε άξιο τέκνο του Βορρά. Μπορεί να έκατσε κάποιο καιρό εκτός αλλά ήρθε η ανταμοιβή. Η ΕΠΟ αποφάσισε να τον στείλει στο εξωτερικό. Όχι για βόλτα. Ούτε για ταξιδάκι αναψυχής. Στην Αγγλία θα βρεθεί ο Κούλα.

Εκεί θα είναι ο μοναδικός Έλλην ρέφερι που θα πάρει μέρος στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων, που θα γίνει από τις 4 μέχρι τις 20 Μαϊου. Αυτά …παθαίνει όποιος βοηθός δεν βλέπει ότι είναι οφσάιντ ο Πέλκας ή άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ. Τον …βασανίζουν. Δείξτε λίγο οίκτο βρε παιδιά εκεί στο πάρκο.

Ο Κούλα ετοιμάζει βαλίτσες με βαριά καρδιά. Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Που να πάει τώρα στην Αγγλία. Εκεί έχει ακόμα κρύο. Αμ το άλλο; Θα χάσει τον τελικό του κυπέλλου. Αυτό είναι ανεπανόρθωτο πλήγμα για την καριέρα του. Ζει ένα δράμα ο άνθρωπος.

Κάτι τέτοια συμβαίνουν και δεν μπορεί να γίνει σωστά η… εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποιοι βάζουν συνεχώς εμπόδια και δεν ολοκληρώνεται. Έχασε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Κινδυνεύει να την πατήσει και στο κύπελλο. Που πάει χωρίς τον Κούλα; Από τότε που τιμωρήθηκε δεν είδε προκοπή. Αυτά είναι σοβαρά λάθη.

Ο Χασάν όμως θα επιστρέψει. Μετά βαΐων και κλάδων. Με ευρωπαϊκό αέρα. Κάντε λίγο υπομονή. Άξιζε πραγματικά μία θέση στο ευρωπαϊκό των παίδων. Όσοι τον στηρίζουν από την Σαλόνικα είναι σίγουρο ότι βοηθούν την ελληνική διαιτησία να προοδεύσει. Να βελτιωθεί και να αλλάξει επίπεδο. Αμφιβάλλει κανείς; Θα το δείτε και στο επόμενο πρωτάθλημα ή κύπελλο. Όπου και όταν χρειαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ