Ο Λάζαρος το έχει αποφασίσει

Ο Λάζαρος το έχει αποφασίσει

Οι μάνατζερ που λίγα ακούν και πολλά καταλαβαίνουν είναι σίγουροι. Ο πιο «καυτός» free agent του καλοκαιριού έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του.

Προφανώς και δεν θα μπορούσε να το φανταστεί αυτό, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα όμως: Γιατί όχι; Μπορεί σε κάνα δύο μήνες από τώρα η ερώτηση «Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό» να έχει απάντηση την αφεντιά του. «Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος».

Ο Λάζαρος από τα Διαβατά, που έφτασε εκεί που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να φανταστεί. Μια καριέρα που άλλοι ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Ο Άγγελος και ο ΠΑΟΚ, η μεταγραφή στον «πολυμετοχικό» Παναθηναϊκό. Έπειτα το Καμπιονάτο και το ταξίδι που κράτησε περισσότερο από κάθε πρόβλεψη με αποκορύφωση τη μετακίνηση από τη Μπολόνια στην Βερόνα και τελικά στη Σαμπντόρια. Η Εθνική, το Μουντιάλ, η επιστροφή για την ΑΕΚ.

Όχι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν έχει συμφωνήσει ή και διαφωνήσει οριστικά με κανέναν. Καταλαβαίνει όμως από συμπεριφορές. Εκείνοι που τον θέλουν και το δείχνουν, και εκείνοι που δεν τον θέλουν και το δείχνουν. Προκαλεί ένα μπέρδεμα στην αρχή, πόσο μάλλον όταν καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος. Στην πορεία όμως… ο ορίζοντας ανοίγει.

https://www.youtube.com/watch?v=YpwNCs9UvIg

Μάνατζερ λένε ξεκάθαρα πλέον ότι ο Χριστοδουλόπουλος αποκλείει την μετακίνηση του στο εξωτερικό. Είχε μια πολύ μεγάλη πρόταση από τη Ρωσία, είχε και κάνα δύο ακόμη που θα μπορούσαν να τον καλύψουν μια χαρά. Εκείνος όμως δεν θέλει να φύγει. Εδώ θέλει. Πόσο μάλλον αν επιβεβαιωθεί αυτό που η πιάτσα των ατζέντηδων το βλέπει και το καταλαβαίνει πια ως φυσική εξέλιξη. Να προχωρήσει το από… απόσταση φλερτ με τον Ολυμπιακό. Φέτος έχει βάλει 16 γκολ. Ήταν ίσως ο καλύτερος στη διαδρομή ως την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνος «καθάρισε» και για την πρόκριση στον τελικό με το «ψαλίδι» αλά… Ρονάλντο κόντρα στην ΑΕΛ.

Η ΑΕΚ μπορεί το καλοκαίρι μέσα από το Τσάμπιονς Λιγκ να βάλει στο ταμείο της μίνιμουμ 35 εκατ ευρώ. Το να του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από το ισχύον μοιάζει φυσιολογικό. Δεν είναι… «Σε πήρα από τα σκουπίδια» ήταν η ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη.  Αντάλλαγμα; Μονοετές συμβόλαιο με 320.000 ευρώ. Στη Ρωσία η πρόταση ήταν εκατομμύριο!

Ο Ολυμπιακός είναι σε φεγγάρι επανεκκίνησης. Είναι ομάδα που… δεν κάνει παζάρια, όταν θέλει κάποιον. Αν λοιπόν έρθει η ώρα για κάτι παραπάνω; Ο Χριστοδουλόπουλος είναι πλέον ορθάνοιχτος. Για αυτό ορκίζονται πλέον μάνατζερ που ξέρουν, που μιλούν, που καταλαβαίνουν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ