Οι τελευταίοι του πρωταθλήματος τζίροι

Οι τελευταίοι του πρωταθλήματος τζίροι

Πώς κινήθηκε η αγορά στην 30ή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος

Όλο για φινάλε λέμε, αλλά αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα δεν λέει να τελειώσει… Διεκόπη λόγω καταρρακτώδους βροχής η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και συνεχίζεται σήμερα.

Πριν περάσουμε στους τζίρους των αγώνων να σημειώσουμε ότι πήγαμε πολύ καλά χθες, καθώς επιβεβαιώθηκαν όλες οι επιλογές μας σε σημεία (Ίντερ, Φιορεντίνα και Χετάφε) και σκόρερ (Μέσι). Χάθηκε μόνο το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ στο Τσέλσι – Λίβερπουλ, καθώς το ματς έληξε 1-0.

Επιπλέον, ό,τι σας γράφαμε χθες για τις πτώσεις των αποδόσεων, ασχέτως αν συμφωνούσαμε ή απλά προβηματιζόμασταν, επιβεβαιώθηκαν. Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε εύκολα από το Αγρίνιο και ο ΠΑΣ νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό. Οι τιμές και των δύο νικητών έπεσαν πολύ και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Από εκεί και πέρα, ο τζίρος ήταν χαμηλός για ακόμα μια εβδομάδα, τουλάχιστον όπως φάνηκαν τα πράγματα στα «μηχανάκια» του ανταλλακτηρίου της betfair.

Το παιχνίδι που έλαβε τα περισσότερα ευρώ ήταν το ΠΑΟΚ – Πλατανιάς. Έπεσαν συνολικά 80,414 ευρώ, με την αγορά να έχει ουσιαστικά κλείσει με το άνοιγμα του σκορ.

Η συνάντηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης έλαβε 69.833 ευρώ, τα περισσότερα βέβαια στο διπλό.

Ακολουθεί ο αγώνας των Ζωσιμάδων. Τοποθετήθηκαν 53.275 ευρώ σε ποντάρισμα μοιρασμένο. Στο Under / over είδαμε κοντά 30.000 ευρώ όταν σημειώθηκε το 3-0.

Στη Ριζολυπολη ασχολήθηκαν στοιχηματικά με τη φιέστα της ΑΕΚ 33.981 ευρώ, σχεδόν όλα στο διπλό.

Στο Περιστέρι είδαμε μόλις 21.243 ευρώ, με τον άσο του Ατρομήτου να τα μονοπωλεί.

Τέλος, στη Νέα Σμύρνη το ποσό δεν ξεπέρασε τις 13.316 ευρώ (το 60% στον άσο).

Για το Παναθηναϊκός -Ξάνθη θα μιλήσουμε αύριο, όταν ολοκληρωθεί. Για τα ματς της Λάρισας ποτέ δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση, γιατί δεν προσφέρονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ