ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Μακριά και… αγαπημένοι με την «σφραγίδα» της ΕΠΟ!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ : Μακριά και… αγαπημένοι με την «σφραγίδα» της ΕΠΟ!

Είναι και αυτό μια... κατάκτηση της εξυγίανσης. Χιμένεθ και Λουτσέσκου δεν θα βρεθούν στις συνεντεύξεις Τύπου για τον τελικό με απόφαση της ΕΠΟ του Γραμμένου. Ίσως ο Πρόεδρος να ικανοποίησε αίτημα του Λουτσέσκου που άλλωστε κατηγορεί ως «κλέφτες» και δειλούς όλους τους συναδέλφους του εδώ και καιρό. Μιλάμε για μεγάλη... γιορτή του ποδοσφαίρου!

Η ανικανότητα της ΕΠΟ να διοργανώσει έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας έχει ξεπεράσει, κάθε προηγούμενο.

Η ομοσπονδία της εξυγίανσης, εκτός από την κωμική απόφαση που πήρε για ορισμό ξένων διαιτητών προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Ελλήνων, δεν μπόρεσε να βρει ώρα για να κάνουν μία κοινή φωτογράφιση με το Κύπελλο Ελλάδας, οι προπονητές των δύο ομάδων, Μανόλο Χιμένεθ και Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια!

Ίσως βεβαίως να μην ήθελε και ο Λουτσέσκου που θεωρεί και χαρακτηρίζει εδώ και καιρό ως «κλέφτες» τους συναδέλφους του, τον Χιμένεθ εν προκειμένω, και τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Και επειδή δεν θα ήθελε ο Λουτσέσκου, ο «δικός μας» Γραμμένος του έκανε το χατίρι.

Κοινή φωτογράφιση με το τρόπαιο θα κάνουν μόνο οι αρχηγοί των δύο ομάδων στις 17.30 σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο λόγος είναι ότι δεν ταίριαζε το πρόγραμμα λόγω των προπονήσεων. Οι δύο ομάδες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 19.00, η μεν ΑΕΚ στο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα, ο δε ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΕΠΟ, για τις συνεντεύξεις Τύπου είναι το εξής:

16.45-17.15: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή και του αρχηγού της ΑΕΚ

17.30: Κοινή φωτογράφηση των αρχηγών των φιναλιστ με το Κύπελλο Ελλάδος

(στο πλαίσιο της φωτογράφησης περιλαμβάνεται α. φωτογράφηση των 2 εκπροσώπων κάθε ΠΑΕ με το κύπελλο μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου κάθε φιναλίστ, β. φωτογράφηση των δύο αρχηγών με το Κύπελλο).

18.15-18.45: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή και του αρχηγού του ΠΑΟΚ.

Οι αρχηγοί λοιπόν, θα είναι μαζί στις 17.30, δεν ισχύει όμως, το ίδιο για τον Μανόλο Χιμένεθ που θέλει να φύγει για τα Σπάτα στις 17.15 που ολοκληρώνεται η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει.

Ο δε, Λουτσέσκου θα είναι στο ΟΑΚΑ στις 18.15 για τη δική του συνέντευξη Τύπου αλλά δεν μπορούσε να είναι παρών στο Ολυμπιακό Στάδιο 45 λεπτά νωρίτερα!

Η ΕΠΟ του «δικού μας άνθρωπου» Βαγγέλη Γραμμένου, λοιπόν, δεν μπόρεσε να βρει μία ώρα για να φωτογραφηθούν οι προπονητές των δύο ομάδων με την κούπα.

Μετά φταίει η FIFA και η UEFA που κατηγορεί τον Βαγγέλη Γραμμένο ότι δεν έχει περάσει ακόμη τα μέτρα που έχουν ζητήσει. Εδώ, ένα… ραντεβού, για φωτογράφιση των δύο προπονητών του τελικού, δεν μπορεί να βρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ